Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 dec 2010 - Anul XV, nr. 284 (4575)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prinşi de poliţie

Bunuri furate, ascunse în incinta unei foste fabrici din Siret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani, din oraşul Siret, s-au ales cu dosar penal, după ce, în miez de noapte, au golit un magazin din localitate şi şi-au făcut provizii de dulciuri în incinta unei foste fabrici.

În noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 2:30, un echipaj de poliţie i-a oprit pe străzile din Siret pe doi dintre tinerii cu pricina, Marian S. (18 ani) şi S.S. (15 ani), asupra celor doi fiind găsite ciocolate, mentosane, cutii de bomboane, gume de mestecat. Luaţi la întrebări asupra provenienţei bunurilor, cei doi au început să ridice din umeri şi să se încurce în explicaţii.

În urma verificărilor făcute de poliţişti, s-a stabilit că cei doi tineri, alături de un alt minor, tot de 15 ani, sunt autorii furtului comis în urmă cu câteva nopţi (27/28 noiembrie a.c.) dintr-un magazin din Siret, iar bunurile găsite asupra lor proveneau din acea spargere.

Cei trei tineri au recunoscut în faţa poliţiştilor şi locaţia în care ascunseseră restul bunurilor furate, o fabrică dezafectată de pe raza oraşului Siret.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, prejudiciul în valoare de 4000 de lei a fost recuperat în proporţie de aproximativ 80%.

 

Furt şi la Salcea

În noaptea de luni spre marţi (29/30 noiembrie a.c.), informează IPJ Suceava, persoane necunoscute au spart un magazin din oraşul Salcea. Hoţii au rupt cu o rangă lacătul de la intrare, iar din interiorul magazinului au sustras produse alimentare, ţigări, băuturi alcoolice şi dulciuri, în valoare de circa 1.000 de lei.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului”, precizează poliţia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bunuri furate, ascunse în incinta unei foste fabrici din Siret.
 Vizualizări articol: 1868 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Bunuri furate, ascunse în incinta unei foste fabrici din Siret4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei