Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 dec 2010 - Anul XV, nr. 284 (4575)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 2 – 8 decembrie

Joi, 2 decembrie

Megadistracţie la Hollywood

Megadistracţie la Hollywood. Animatoarele clubului au pregătit un super show surpriză, cu multe concursuri, bună dispoziţie, într-o atmosfera unică, cu cea mai bună muzică! Rezervări la telefon 0755 571 749.

 

Premii zilnice: 3 pizza la Royal Pizza, în Iulius Mall!

Concurs Facebook– Ai o fotografie cu tine la Iulius Mall Suceava? Atunci postează pe wall-ul shopping-mall-ului imaginea preferată şi invită-ţi prietenii să dea “I Like”! Astfel, cresc şansele tale de a câştiga! Premii zilnice: 3 delicioase pizza la Royal Pizza, în Iulius Mall!

 

Cărtureşti oferă 30% reducere la produsele ceainăriei

Cărtureşti oferă 30% reducere la produsele ceainăriei.

Playground Cărtureşti, în fiecare joi, de la ora 17:30, Librăria Cărtureşti din Iulius Mall se transformă în spaţiu de joacă pentru… cei mari. Poţi juca amuzantele jocuri ale copilăriei: Nu te supăra frate, Şah, Scrabble, Monopoly, Quatro, Mima, Rummy, Table, Uno şi alte boardgames. Aminteşte-ţi cât de liber te simţeai când erai copil şi mergi să te joci chiar dacă eşti mare!

 

Expoziţie colectivă de pictură cu vânzare, la Iulius Mall

“Metallum” – Expoziţie colectivă de pictură cu vânzare, iscălită de 19 membri Tonitza Art Group. Lucrările vor sta pe simeze, la etajul Iulius Mall, până pe 8 decembrie.

 

Student Party, la Padrino

La Padrino, Student Party. Studenţii sunt aşteptaţi joia la Padrino, cu shoturi din partea casei şi reducere de 15% după ora 24:00. Rezervări la 0742 365 859 sau pe www.RestaurantPadrino.ro

 

Învaţă să dansezi la Galleria Suceava!

Galleria Mall Suceava vă aşteaptă în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 18:30, la "Lecţii de dans gratuite" (Quick Step, Rumba, Latino, Slow Fox, Samba, Tango, Vals sau Cha Cha).
Lecţiile de dans sunt oferite de Şcoala de dans Fly Dance Club (Suceava).
 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava

De la ora 11:30, Compania de Teatru pentru Copii Şi Tineret "New Talents" va prezenta, în zona dedicată copiilor din Galleria Mall, piesa „La cireşe”. Accesul este gratuit!
 

Ora de poveste, program zilnic dedicat copiilor

Până la sfârşitul acestui an, în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 18:30, Galleria Mall invită copiii, bonele, părinţii şi bunicii la "Ora de poveste". O oră specială, în care un cititor aparte va conduce auditoriul în lumea imaginară a poveştilor nemuritoare.

 

A.S.U.S. Let's Party

Program special dedicat studenţilor, la Babylon. Petrecerea este organizată cu sprijinul A.S.U.S. - Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava, şi va fi întreţinută de Dj Cioco - rezident Club Babylon Suceava.

 

 

Vineri, 3 decembrie

“Deschide ochii, deschide inima!”, la Iulius Mall

– Ziua Internaţională a Persoanei cu Dizabilităţi este marcată în Iulius Mall, începând cu ora 16:00, cu un spectacol şi o expoziţie organizate de Consiliul Judeţean Suceava prin Direcţia Judeţeană de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Invitaţi speciali: formaţia “Dinamic Grup”, elevii Colegiului “Dimitrie Cantemir” şi copii Centrului de Plasament “Sfinţii Mihail şi Gavril” Suceava.

 

Real oferă gratuit ursuleţi de plus clienţilor săi

Toţi clienţii care efectuează cumpărături de minim 200 de lei de la hipermarketul Real Suceava pe un singur bon fiscal primesc un ursuleţ de pluş gratuit. Pentru această promoţie, Real a pregătit 20.000 de ursuleţi de pluş. Campania se înscrie în programul acţiunilor de marketing specifice perioadei  sărbătorilor de iarnă.

 

Expoziţie de pictură, la Muzeul de Ştiinţele Naturii

La galeria de la etajul Muzeului de Ştiinţele Naturii din municipiul Suceava se deschide, la ora 17:00, expoziţia pictorului sucevean Gheorghe Ropciuc. Profesor de limba franceză la şcoala din Dărmăneşti, Gheorghe Ropciuc, care şi-a continuat preocupările artistice din anii de formare din perioada studiilor liceale vocaţionale, pe care le-a urmat la Liceul de Artă din Cluj, etalează o selecţie de 18 lucrări în ulei, realizate în intervalul 2008-2010.

 

„Folklung”, La Fierărie

Festivalul Concurs de Muzică Folk, continuă, de la ora 21:00, La Fierărie Pub Boem Suceava, cu cel de-al 3-lea concurent: Claudia Ciobanu, invitaţi Ioan Onişor &Ionuţ Mangu, gazdă Adrian Beznă. Rezervări la tel. 0771 262 251. Intrarea la concert este 5 lei, reprezentând donaţie către fondul de premiere al festivalului. Claudia Ciobanu este din Paşcani, are 19 ani şi este studentă în anul I la Academia de Muzica „Gheorghe Dima" în Cluj-Napoca. Cântă de la 4 ani, dar de muzica folk s-a apucat acum doi ani. Abordează şi alte genuri de muzică cum ar fi jazz-ul, rock-ul, blues-ul. În afară de muzică Claudia este pasionată de teatru, film şi literatură.

 

Latino Party, la Padrino

Latino Party, la Padrino. Sucevenii sunt invitaţi să se distreze pe ritmuri de salsa, samba, merengue. Lăsaţi-vă purtat de latino marca Padrino. Rezervari 0742 365 859 sau pe www.RestaurantPadrino.ro, Restaurant Padrino0330 112116.

 

Concert El Negro, la Club Babylon

Petrecerea continuă şi weekend-ul acesta la Babylon, alături de El Negro, ce vor încânta publicul sucevean cu super piesele “Mi-e dor de tine”, “Lasă-mă”, “Zece“, “Welcome to green repub” etc.

 

Trupele “Grupul De Rezistenţă” Şi “Ceilalţi”, în Vox

Începând cu ora 22:00, Discotheque Vox Suceava vă invită la un concert hip-hop alături de trupele “Grupul De Rezistenţă” şi “Ceilalţi”. Preţ de intrare 10 lei sau 5 lei pentru cei care au primit flyere. Vor cânta Cojones Records Crew din Vaslui, “Ceilalţi” din Suceava şi “Grupul De Rezistenţă” (GDR) din Bucureşti.

Grupul De Rezistenţă sunt un punct de referinţă în istoria hip-hop-ului românesc, iar un astfel de concert nu trebuie ratat de nici un fan al genului. Cu o experienţă de peste 15 ani, membrii GDR promit un show total pentru suceveni.

 

 

Sâmbătă, 4 decembrie

Megadistracţie la Hollywood

Megadistracţie la Hollywood. Rezervări la telefon 0755 571 749.

 

Târgul Colecţionarilor

Sâmbătă şi duminică, la parterul Iulus Mall, va avea loc Târgul Colecţionarilor, unde vor veni colecţionari de obiecte cu patina timpului. Expozanţii aduc în centrul comercial universul de odinioară. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Societatea Numismatică şi Filatelică Română, secţia Suceava.

 

Atelier de creaţie pentru copii

Atelier de creaţie pentru copii, la Iulius Mall. Iulius Mall vă aşteaptă cu idei, culori şi artă! De la ora 12:00, prichindeii vin la KidsLand să creeze, să se distreze şi să îşi facă noi prieteni.

 

Smirnoff Party, la Office`s Club

Office`s Club vă aşteaptă la Smirnoff Party cu cele mai tari hostess din Moldova, care vor da shot-uri şi premii tuturor celor care vor merge în club. Iar ca invitaţi speciali vor fi Dj Spark şi Mc Brasil cu cea mai tare muzică şi atmosferă creata special pentru public. Rezervări la 0735 168 111, Restaurant Padrino - 0330 112116.

 

„In an absolut world”

Distracţie fără limite şi nebunie curată în Club Babylon Suceava, în cadrul programului„In an absolut world!”
Petrecerile vor miza pe un super mix cu muzică de club pregătit special de Dj Cioco, şi o atmosferă incendiară creată de un spectacol al celor mai sexy animatoare din Suceava.

 

Concert în Vox

Începând cu ora 20:00, Discotheque Vox Suceava vă invită la un concert cu trupele AbnormyNdeffect (Republica Moldova / Chişinău), The Arson Project, Progeria Şi Intestinal Tumour.

 

 

Duminică, 5 decembrie

Teatru de păpuşi “Puppet”

Teatru de păpuşi “Puppet”, la Iulius Mall. Prichindeii sunt aşteptaţi la KidsLand, de la ora 12:00, la întâlnirea săptămânală cu eroii din basme şi poveşti populare.

 

„În aşteptarea lui Moş Nicolae”

„În aşteptarea lui Moş Nicolae”, la Iulius Mall, de la ora 16:00. Palatul Copiilor oferă prichindeilor veniţi în Iulius Mall un spectacol de cântece şi dansuri. Prichindeii veniţi la spectacolul de la KidLand primesc din partea Iulius Mall dulciuri şi sesiuni de face-painting.

 

Magazinele real, non stop, în ajun de Sf. Nicolae

În noaptea de 5 spre 6 decembrie, toate hipermarketurile Real vor funcţiona non-stop, pentru a oferi clienţilor posibilitatea de a se aproviziona cu jucării şi cadouri pentru sărbătoarea de Moş Nicolae.

 

Moş Nicolae vine la Galleria

Începând cu ora 13:00, Galleria Suceava vă invită la întâlnirea cu Moş Nicolae. Acesta nu va veni singur, ci împreună cu elevii Şcolii Populare de Arte "Ion Irimescu" din Suceava, care vă vor încânta cu un spectacol muzical coregrafic special pregătit pentru această ocazie.
În cadrul acestui program veţi avea ocazia să ascultaţi piese instrumentale şi vocale de muzică clasică, uşoară şi populară interpretate de către elevii secţiilor de pian, orgă, vioară, canto, acordeon, clarinet, saxofon şi trompetă. O serie de dansuri sportive şi de societate, precum şi vizitarea expoziţiei de artă plastică realizată de elevii claselor de profil.
 

 

Luni, 6 decembrie

Şampanie pentru cei care poartă numele Nicolae

Sucevenii care poartă prenumele Sfântului Ierarh Nicolae şi vin la Iulius Mall pentru cumpărături sau petrecerea timpului liber primesc o sticlă de şampanie cadou.

 

 

Marţi, 7 decembrie

Distracţie la Padrino

Padrino a hotărât: Marţi Distracţie! De ce să ieşiţi doar în weekend, când puteţi ieşi să petreceţi şi în cursul săptămânii. Padrino vă aşteaptă la: „Marţea veselă”. În fiecare marţi, distracţie, de la ora 18:00. Lecţii de dans latino, barmani care fac spectacol şi Dj care vor aduce cele mai noi hit-uri. Nu rataţi cea mai tare petrecere organizată sub marca Padrino, în fiecare marţi. Rezervări la 0742 365 859 sau pe www.RestaurantPadrino.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 759 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei