Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 nov 2010 - Anul XV, nr. 279 (4570)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Patinoar artificial pentru patru luni, în centrul municipiului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tinerii din Rădăuţi şi toţi iubitorii de mişcare din municipiu vor avea ocazia să practice un sport de sezon, patinajul, pe un patinoar artificial care va fi inaugurat peste câteva zile chiar la kilometrul zero al municipiului, în piaţa centrală.

Iniţiativa aparţine primarului Aurel Olărean, cel care a iniţiat şi un proiect de hotărâre de Consiliu Local cu privire la „ schimbarea destinaţiei terenului în suprafaţă de 700 mp situat în Piaţa Unirii din parcare centrală în patinoar artificial pentru o perioadă de patru luni şi asigurarea funcţionalităţii patinoarului”, proiect care a devenit hotărâre după de a primit girul deliberativului local.

„Am promis tinerilor, de fapt tuturor rădăuţenilor, că vom avea patinoar artificial în preajma sărbătorilor de iarnă. Am contactat o firmă de profil şi după ce am stabilit condiţiile cele mai bune pentru cei care se vor destinde pe gheaţă, am decis să inaugurăm suprafaţa peste câteva zile. Contractul cu firma s-a realizat în totală legalitate şi cred că localnicii vor aprecia iniţiativa amenajării acestui patinoar. Am mai spus şi repet, în municipiul Rădăuţi lipseşte animaţia, oamenii nu au unde să se distreze în timpul liber şi de aceea îi invit pe cei care doresc să patineze la noul patinoar din centrul localităţii”, a declarat primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean.  

Patinoarul va fi amenajat şi întreţinut pe cheltuială proprie de o firmă din Piatra Neamţ, iar administraţia locală va asigura contravaloarea energiei electrice, în cuantum de 10.000 de lei lunar. În fiecare zi de luni, între orele 10 şi 18, intrarea este liberă pentru toţi locuitorii din Rădăuţi, iar în acest interval orar unităţile de învăţământ din municipiu au posibilitatea să-şi desfăşoare orele de sport pe gheaţă. Programul de funcţionare al patinoarului nu va depăşi ora 24.00, iar firma colaboratoare are obligaţia de a nu subconcesiona contractul şi de a nu subînchiria terenul pus la dispoziţie.

Proiectul de hotărâre iniţiat de primarul Aurel Olărean a fost aprobat cu unanimitate de voturi, dar şi cu un amendament care prevede ca „primăria să primească bilete, la preţul cel mai mic, în valoare de 50% din contravaloarea energiei electrice, dar nu mai mult de 10.000 de lei lunar, din care se scade 16% reprezentând impozitul pe venitul realizat de societate, din vânzarea biletelor cedate Primăriei şi 2% reprezentând impozitul pe spectacol”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patinoar artificial pentru patru luni, în centrul municipiului.
 Vizualizări articol: 1742 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Patinoar artificial pentru patru luni, în centrul municipiului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei