Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 nov 2010 - Anul XV, nr. 279 (4570)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sfârşit tragic

O bătrână oarbă a ars de vie în casă, într-un incendiu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O bătrână în vârstă de 81 de ani, nevăzătoare, a sfârşit tragic după ce casa în care locuia singură a fost mistuită de un incendiu devastator. Flăcările au izbucnit aseară, apelul care a anunţat incendiul la pompieri fiind înregistrat la 17.42.

Spre locuinţa Olgăi Peniuc, din comuna Bălcăuţi, au fost trimise două maşini de stingere a incendiilor, de la Garda de Intervenţie Siret. Focul se extinsese însă deja la întreaga locuinţă, astfel că pompierii nu au putut pătrunde în interior, în căutarea victimei. Un vecin al bătrânei a povestit cum, înainte de venirea pompierilor, a încercat să intre în bucătăria în care stătea aceasta, însă acoperişul locuinţei a început să se prăbuşească, astfel că a fost nevoit să renunţe. Sătenii adunaţi la casa bătrânei mai sperau totuşi într-o minune, până când, la un moment dat, pompierii au dat de cadavrul carbonizat al femeii.

Oamenii care au cunoscut-o pe bătrâna care a sfârşit într-un mod atât de cumplit au povestit că aceasta locuia singură de 11 ani, de când a rămas văduvă, şi ar avea un fiu, care locuieşte în Rădăuţi. Deşi în vârstă şi nevăzătoare, femeia se deplasa singură, ultima oară fiind văzută prin curte ieri după-amiază, în jurul orei 16.00.

Intervenţia pompierilor a fost foarte dificilă, la ora 19.30 aceştia mai lucrând încă la stingerea ultimelor focare ale incendiului. Aseară, la ora închiderii ediţiei, cauza incendiului era în curs de stabilire, dar cel mai probabil –indică cercetările la faţa locului - focul a fost pus chiar de către proprietara locuinţei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O bătrână oarbă a ars de vie în casă, într-un incendiu.
 Vizualizări articol: 1904 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O bătrână oarbă a ars de vie în casă, într-un incendiu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei