Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 nov 2010 - Anul XV, nr. 279 (4570)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Inofensivă în ofensivă!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cârţu a fost demis, deci va putea să se recreeze la concertul lui Demis Roussos, programat zilele astea în capitală. Goodbye, my love, goodbye... După ce la Basel şi-a testat pingelele pe banca de rezervă, clubul clujean i-a resetat contractul cu combinaţia control-alt-diliu. Nici nu mai conta că echipa campioană (da, despre ea este vorba!) n-a jucat nimic, că n-a dat nici un şut pe poartă! În studioul de după meci, Ţicleanu reproşa jucătorilor că n-au mai executat bine fazele fixe şi cornerele! Păi ca să le execute, ar trebui mai întâi să le obţină, or clujenii au avut un mare 0 în caseta tehnică la lovituri de colţ! De-a dreptul jalnic... Şi-atunci să nu-ţi vină să dai cu cuţitu-n piatră, să nu-ţi bagi picioarele în el de plexiglas?! Fiecare cu trăirile lui. Ăştia care ţin prea mult în ei suferă cu inima, cel mai bun exemplu fiind Lucescu senior, care îşi cenzurează până şi bucuria la golurile marcate. Şi uite cum nea Mircea cel neîmpăcat cu înfrângerile, cel care nu vedea diferenţă de valoare între Arsenal şi Şahtior nici după 1-5 la Londra, se va califica de pe locul 1, deci înaintea tunarilor, în optimile Ligii Campionilor! Doar o înfrângere acasă, cu Braga, l-ar putea coborî un etaj, însă obiectivul tot ar fi îndeplinit (un fantasmagoric 0-4 cu Braga l-ar azvârli în Europa League, caz în care ar fi total îndreptăţit să preia modelul Cârţu!). Locul 1 ar fi aur curat, destule echipe care se vor califica de pe locurile secunde fiind abordabile pentru Şahtior. Schalke, Valencia, FC Copenhaga (oho!), chiar Roma ar fi adversare în faţa cărora echipa lui Lucescu n-ar tremura, ba chiar dimpotrivă în cazul danezilor.

Revenind la CFR, dacă într-adevăr vine Boloni, atunci ar trebui să vină încă de la meciul cu Steaua, altminteri, dacă atacul se va înscrie în aceiaşi parametri, n-ar mai avea pe cine să resusciteze.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Inofensivă în ofensivă!.
 Vizualizări articol: 1281 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Inofensivă în ofensivă!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei