Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 nov 2010 - Anul XV, nr. 272 (4563)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 18 – 24 noiembrie

Expoziţie de pictură, la Galleria Suceava

Până pe data de 29 noiembrie, Galleria Suceava vă invită să vizitaţi expoziţia de pictură "Paleta de culoare", a cunoscutului pictor sucevean Siminiuc Anghel - Vasile. Expoziţia de pictură cuprinde un număr de 22 de opere şi poate fi vizitată gratuit, zilnic de la orele 10:00 până la ora 22.00, în cadrul spaţiului special amenajat de la parterul complexului Galleria Suceava.

 

„Lecţii de dans gratuite"

Galleria Mall Suceava vă invită, în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 18:30, la "Lecţii de dans gratuite" (Quick Step, Rumba, Latino, Slow Fox, Samba, Tango, Vals sau Cha Cha ).

Lecţiile de dans sunt oferite de şcoala de dans Fly Dance Club (Suceava).

 

Ora de poveste, program zilnic dedicat copiilor

Până la sfârşitul acestui an, în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 18:30, Galleria Mall invită copii, bonele, părinţii şi bunicii la "Ora de poveste". O oră specială, în care un cititor aparte va conduce auditoriul în lumea imaginară a poveştilor nemuritoare. Personaje din lumea de poveste, te aşteaptă seară de seară la Galleria Suceava!

 

 

 

Joi, 18 noiembrie

A.S.U.S. Party in Heaven!

Petrecere incendiară la Club Babylon, organizată cu sprijinul A.S.U.S. - Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava, întreţinută de Dj Cioco, rezident Club Babylon Suceava. Petrecere întreţinută de super animatoare! Program nerecomandat minorilor!
 

 

Naughty nurse party!

Hollywood îţi pregăteşte o consultaţie specială, joi, la Naughty nurse party!!! Cele mai hot asistente îţi vor ridica pulsul la maxim cu medicamentele potrivite: shot-uri gratis, megadistracţie, muzică bună şi multe surprize! Rezervări la 0755 571 749.

 

Padrino Romania Retro Party

Cea mai tare petrecere marca Padrino Romania Retro Party. Încercăm să vă ducem în anii “90 şi să petrecem până în zori de zi cu cele mai tari hit-uri româneşti din acele vremuri Animal X, Andra, N&D, Voltaj, 3 Sud Est, O-ZONE. Eşti student? Nu uita că e joi şi la Padrino e seară studenţească cu reducere de 15% după ora 24:00. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Mike Godoroja şi Blue Spirit, concert la Muzeul de Istorie

Mike Godoroja şi Blue Spirit vor susţine astăzi, la Suceava, un concert de jazz si blues care face parte din turneul de promovare a albumului „Balkanic Zeppelin”. Spectacolul va avea loc la Muzeul de Istorie Suceava, începând cu ora 19:00.

Organizatorii Concertului „O seară la Muzeu  - Acoustic Zeppelin” anunţă că un bilet costă 30 de lei. Spectatorii vor beneficia, în acest preţ, „pe lângă vizitarea muzeului într-un ghidaj de excepţie şi spectacolul susţinut de Mike Godoroja şi Blue Spirit, şi de ultimul album înregistrat de aceştia”.

Biletele pot fi achitate la intrarea în sala de spectacol, de la ora 19:00.

 

Spaţiu de joacă, la Cărtureşti

Librăria Cărtureşti din Iulius Mall Suceava se transformă în spaţiu de joacă. De data asta unul pentru oameni mari! De la ora 17:30.

 

Concert simfonic, la Casa de Cultură

Concert simfonic, la Casa de Cultură, de la ora 18:30.

Un nou concert simfonic susţinut de Filarmonica de Stat Botoşani, la Suceava

 

Conversaţii Acustice, La Fierărie

„Conversaţii Acustice", La Fierărie. Intrarea liberă. De la ora 21:00.

 

Expoziţia de pictură şi grafică “Balcic 2010”

La City Gallery (Shopping City Suceava) poate fi vizitată, până pe 15 decembrie, “Balcic 2010”, o expoziţie de pictură şi grafică care cuprinde lucrări ale artiştilor plastici profesionişti Dumitru Bostan, Mihail Gavril, Niculai Moroşan şi Mihail Voicu, cei patru colegi de liceu care, prin evenimentul pe care îl propun iubitorilor de artă din Suceava, vor să continue proiectul „4+1” început anul trecut în octombrie.Lucrările expuse pe simezele din „City Gallery” sunt rodul experimentelor  şi trăirilor artistice a celor patru prieteni, din perioada de vară a acestui an, la tabăra de creaţie de la Balcic, Bulgaria.

 

 

 

Vineri, 19 noiembrie

Layd`s Night la Padrino

Padrino face cinste cu câte un coctail din partea casei pentru primele 50 de doamne/domnişoare, începând cu ora 22:30, pentru că e seara lor. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro.

 

„Casting de copii pentru Moş Crăciun”

La Biblioteca Bucovinei va avea loc, de la ora 18:00, în Secţia de Arte a Bibliotecii, o acţiune inedită pentru cei mici, „Casting de copii pentru Moş Crăciun”. Manifestarea se înscrie în programul celei de-a şaptea sesiuni a Clubului de lectură pentru copii „Prinţul fermecat”, organizat de Consiliul Judeţean Suceava şi Biblioteca Bucovinei.

 

Circul Internaţional Europa

În parcarea Shopping City Suceava, în perioada 19  - 28 noiembrie,

Circul Europa din Ungaria revine la Suceava cu un program senzaţional.

Spectacolul cuprinde foarte multe numere de acrobaţie pe sârmă la mare înălţime, echilibristică în mâini,  balans cu săbii, fachirism şi jonglerii, precum şi dresură de lame, ponei şi cămile.

Circul Europa vă aşteaptă să petreceţi două ore de râs şi voie bună.

De la ora 18:00, va avea loc primul spectacol, preţul biletului fiind de 10 lei. Sâmbătă şi duminică, spectacolele încep la ora 16:00, iar miercuri, joi şi vineri, ora 18:00. Preţul biletelor este de 20 lei pentru copii, 25 lei adulţi şi 30 lei pentru lojă.

 

Super concert marca Deepside Deejays

Vinerea aceasta, la Club Babylon, DeepSide Deejays!

Discreţi, constanţi, perseverenţi şi determinaţi, Deepside Deejays fac parte dintre artiştii ce au mizat încă de la lansare doar pe pasiunea lor comuna – muzica, demonstrându-şi talentul şi meritându-şi succesul prin fiecare single. Piese precum Hole you și Beautiful Daysşi-au meritat de-a lungul timpului statutul de hit-uri, ţinând poziţiile fruntaşe ale topurilor radio şi TV. Super concertul DeepSide Deejays, organizat în Club Babylon, face parte din programul Festivalului „Unifest”, organizat de Asociaţia studenţească „Firesc”.

 

 

Sâmbătă, 20 noiembrie

Concurs de şah pentru copii şi juniori

Palatul Copiilor Suceava şi Asociaţia Judeţeană de Şah, cu sprijinul Direcţiei pentru Sport, organizează, în zilele de 20 şi 21 noiembrie, un concurs de şah pentru copii şi juniori. Concursul va avea loc Iulius Mall. Pot participa copii şi juniori din judeţul Suceava. Înscrierile se fac sâmbătă 20 octombrie, la ora 10:00. Ocupanţii primelor trei locuri vor primi diplome, cupe şi medalii.

 

Naughty nurse party!

Hollywood îţi pregăteşte o consultaţie specială sâmbătă, la Naughty nurse party! Cele mai hot asistente îţi vor ridica pulsul la maxim cu medicamentele potrivite: shot`uri gratis, megadistracţie, muzică bună şi multe surprize! Rezervări la 0755 571 749.

 

Open Strings& Friends, la Discotheque Vox Suceava

Începând cu ora 21:00, Discotheque Vox Suceava te invită la Open Strings & Friends.

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava

De la ora 11:30. Compania de Teatru pentru Copii şi Tineret "New Talents" va prezenta, în zona dedicată copiilor din Galleria Mall, piesa „O afacere bună’. Accesul este gratuit!

 

Angels & Devils Party, la Babylon

Distracţie fără limite şi nebunie curată în Club Babylon Suceava, în cadrul programului Angels & Devils Party!

Petrecerile vor miza pe un super mix cu muzică de club pregătit special de Dj Cioco, şi o atmosferă incendiară creată de un spectacol special al celor mai sexy animatoare din Suceava. În weekend contiuă şi oferte la whisky şi vodka. Rezervări şi informaţii la : +4 0758 536 725

 

 

 

Marţi, 23 noiembrie

Distracţie la Padrino      

Pentru că ţine la clienţii fideli, Padrino a hotărât „Marţi Distracţie!”. De ce să ieşim doar în weekend, când putem ieşi să petrecem şi în cursul săptămânii. Lansăm un nou concept marca Padrino: „Marţea veselă!”. În fiecare marţi, începând cu 23 noiembrie, dăm drumul la distracţie, de la ora 18:00. Invitat special în această marţi va fi DJ Dannz Blue din Iaşi. Nu rataţi cea mai tare petrecere organizată sub marca Padrino. Telefon 0330 112 116 www.restaurantpadrino.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1138 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă...5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei