Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 nov 2010 - Anul XV, nr. 271 (4562)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Nepăsare

Lucrările ISPA de pe strada Alexandru cel Bun ar putea fi finalizate abia de Paşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Locuitorilor de pe strada Alexandru cel Bun, din municipiul Suceava, cei de la firma Pfeiffer le pregătesc un “cadou” nedorit – să termine lucrările de pe acea stradă abia de Paşti, anul viitor.

Aceasta este intenţia firmei care execută lucrările ISPA pe partea de canalizare şi care, la comandamentul de ieri, a venit cu un nou termen de finalizare a lucrărilor care i-a lăsat mască pe toţi cei prezenţi – 31 martie 2011.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a apreciat că acest nou termen este o glumă proastă, mai ales că firmei Pfeiffer i s-a cerut în numeroase rânduri să finalizeze strada Alexandru cel Bun până pe 15 decembrie.

 

“Nu se mai poate merge pe picioare acolo”, a spus Lungu supărat

Termenul avansat de constructor l-a enervat pe primar, care le-a reproşat faptul că, de două săptămâni, de când li s-a pus strada la dispoziţie, nu au lucrat mai nimic.

“Este o tendinţă clară de a amâna această lucrare pe anul viitor. Când mergi pe şantier parcă e un film de Hitchcock  - bate vântul. Nu se poate face treabă cu trei oameni închiriaţi de la Liteni-Dolhasca, aşa cum am văzut eu că sunt acum.

Vreau grafic de lucrări pe zile şi mai multe echipe care să lucreze în paralel.

Aduc oameni de la Domeniul Public, săpăm cot la cot cu dânşii, dar până la 15 decembrie strada trebuie terminată.

Un an de zile i-am sacrificat pe oamenii de acolo, care stau cu şanţuri în faţa blocurilor. Nu se mai poate merge pe picioare acolo, nici gând să circuli cu maşina”, a spus Lungu, supărat pe neseriozitatea firmei germane.

 

“Avem nevoie de strada aia ca de aer. Voi participa personal la săpătură, dacă e nevoie”

El a explicat că strada Alexandru cel Bun este necesară ca alternativă de circulaţie la strada Mitropoliei, care va fi închisă, pentru lucrări de modernizare, din primăvara anului viitor.

“Se trage de timp ca să nu mai lucreze anul acesta. Nu concept aşa ceva. Avem nevoie de strada aia ca de aer. Voi participa personal la săpătură, să le dăm o mână de ajutor dacă este cazul, să-i împingem de la spate, să eliberăm strada Alexandru cel Bun de tranşee”, a spus şeful municipalităţii sucevene.

Directorul ACET, Ştefan Groza, a spus că cei de la Pfeiffer nu mai au acum echipe disponibile, fiind prinse cu alte lucrări în oraş, în vreme ce reprezentantul firmei de consultanţă Eptisa a lăsat să se înţeleagă că lipsa de interes a celor de la Pfeiffer pentru această lucrare este motivată de banii puţini pe care îi mai au de încasat din acest contract, restul fiindu-le deja achitat.

În funcţie de cât de bine se vor mobiliza cei de la Pfeiffer în următoarele săptămâni, sucevenii de pe strada Alexandru cel Bun ar putea scăpa de disconfortul tranşeelor săpate pe stradă, noroiului în care calcă zilnic şi restricţiilor de circulaţie înainte de Crăciun, sau tocmai de Paşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările ISPA de pe strada Alexandru cel Bun ar putea fi finalizate abia de Paşti.
 Vizualizări articol: 850 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Lucrările ISPA de pe strada Alexandru cel Bun ar putea fi finalizate abia de Paşti5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pasti ???? trimis de
(17 nov 2010, 11:31:07
"Lucrările ISPA de pe strada Alexandru cel Bun ar putea fi finalizate abia de Paşti"....... poate la Pastele Cailor
2.   Seriozitatea "tipic germana". trimis de
(17 nov 2010, 21:55:46
Porcaria asta de firma este germana? Poate din Gagauzia sau Aruba. In Germania asa se lucreaza? Ca locuitor pe aceasta "ulita" va comunic ca denumirea trebuie musai schimbata in Glod fara frontiere. Nici n-am cuvinte sa le multumesc. In seara asta, ni s-a interzis aceesul in zona cu masinile, lucrau ceva, ca de fiecare data cand Dl. Lungu le aduce aminte, dar nu ii tine mult. Multumesc inca o data Monitorului ca ia atitudine fata de problemele noastre ( nu este pt. prima oara). Speram intr-un Craciun lipsit de namol.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei