Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 oct 2010 - Anul XV, nr. 245 (4536)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Observaţii

Consilierii judeţeni, invitaţi să vadă drumurile şi proiectele din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierii judeţeni suceveni au fost invitaţi să viziteze drumurile modernizate din judeţ, precum şi proiectele cu finanţare europeană care au fost realizate în ultima perioadă. Propunerea a fost făcută de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care a spus că membrii deliberativului judeţean ar trebui să vadă investiţiile realizate, atât în drumuri, cât şi în alte domenii.

„Cu toate că a fost criză, trebuie să fim şi realişti şi să vedem că în judeţul Suceava s-au modernizat multe drumuri. Este vorba de sute de kilometri de drumuri, chiar dacă mai sunt unele care arată rău. Şi promit că o să-i invit într-o vizită pe teren pe toţi consilierii judeţeni, să vadă la faţa locului care sunt noile investiţii”, a declarat Flutur.

Şeful administraţiei judeţene s-a declarat nemulţumit de starea drumului către pasul Prislop. Flutur a spus că după finalizarea lucrărilor de modernizare a DN 17 pe ruta Suceava – pasul Tihuţa, va solicita Companiei Naţionale de Drumuri alocarea de fonduri pentru modernizarea drumului către Prislop.

 

„Sperăm că şi 2011 va fi un an bun din punctul de vedere al finanţărilor pentru drumuri”

Pe de altă parte, Gheorghe Flutur s-a declarat nemulţumit de faptul că din cauza contestaţiilor contractul pentru repararea şi întreţinerea drumurilor judeţene a fost semnat cu întârziere foarte mare, în luna octombrie 2010. „Abia în octombrie am putut să începem reparaţiile în zona Preuteşti – Dolhasca, Liteni - Udeşti - Bosanci, Mălini, Arbore şi alte zone în care drumurile judeţene încă nu arată cum ar trebui. Dar trebuie să fiu corect şi să spun că judeţul Suceava are în prezent cele mai multe investiţii pe drumuri pe bani europeni”, a declarat şeful administraţiei judeţene. El a făcut referire la cinci drumuri modernizate din fonduri europene prin Programul Operaţional Regional, dintre care trei au fost terminate, respectiv Dărmăneşti – Calafindeşti – Siret, Salcea – Vereşti – Roşcani şi Dolhasca – Probota. Flutur a mai spus că pe lângă acestea tot pe fonduri europene se modernizează şi drumurile Pojorâta – Rarău şi Panaci – Bilbor. „Mai avem drumurile Todireşti – Soloneţ – Cacica, care se modernizează din fondul de solidaritate al UE, şi mai avem în lucru şi alte drumuri. Sper ca anul viitor să mai prindem nişte fonduri, pentru că nevoile sunt mari. Avem nevoie de drumuri turistice. Am aprobat zilele astea drumul Mănăstirea Humorului - Suceviţa, un drum turistic tot pe bani europeni, la care lucrările vor începe de anul viitor. Mai avem în intenţie drumul care leagă Stulpicani de Câmpulung Moldovenesc, drumul care leagă Coşna de Grădiniţa pe Valea Ilvelor. Toate aceste proiecte sunt pregătite. Sperăm că şi 2011 va fi un an bun din punctul de vedere al finanţărilor pentru drumuri, aşa cum a fost şi 2010”, a încheiat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierii judeţeni, invitaţi să vadă drumurile şi proiectele din Suceava.
 Vizualizări articol: 878 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 7 voturi
Consilierii judeţeni, invitaţi să vadă drumurile şi proiectele din Suceava3.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Unde-s drumurile bune?? trimis de
(18 oct 2010, 13:05:02
Drumuri bune??? Modernizate ??? Unde asta? In satul lui flutur poate.....
2.   Dj 209g trimis de
(18 oct 2010, 15:08:42
ii invit pe dragii conducatori sa viziteze si dj209G brodina-ulma care face legatura cu granita ucraineana. este o splendoare de drum si le multumim din suflet pentru el. sa ii ajute Dumnezeu sa mearga toata viata doar pe drumuri ca asta sa isi rupa gatul
3.   Bravo trimis de
(18 oct 2010, 19:51:21
Il felicit pe domnul Flutur pentru fondurile atrase in judetul Suceava. Cine stie, poate reuseste sa inceapa si o autostrada in Moldova. Falticeni Dolhasca era dezastru dar acum s-a rezolvat. Nu mai am ce comentahappy
4.   Laude in van trimis de
(18 oct 2010, 20:20:55
Domnule draga vino si pe strada Victor Babes sa vezi nenica cum e drumul,dar cand vii sa vii pe jos nu cu masina,sa va murdariti si voi papucii cu noroi,sa mergeti asa prin oras,sa mai rada lumea si de voi
5.   Fiecare cu ce-l doare trimis de
(18 oct 2010, 23:08:09
Majoritatea drumurilor din judet sint acceptabile. Domnul Flutur mai face si cite un ou prin centru, il mai muta de nu mai stie nici el unde sa-l puna, dar mai si el lucruri bune. Adevarul este ca in ultimi 3 ani sa construit si reparat mai mult decit in toata perioada de dupa revolutie. Este si el un om si ca fiecare dintre noi mai face si bune si rele. Exemple de genul vino pe strada... nu isi au locul de pentru ca strada... apartine de primarie nu de drumuri nationale.
Tine-i doamne obiceiul lui Flutur (cu drumurile).
5.1  RE: Fiecare cu ce-l doare trimis de
(19 oct 2010, 08:13:19
Treaba asta cu atrasul fondurilor este cu dus si intors. Acum cand e pe val PDL banii vin. Cati vin ? Multi ... Suntem pe locul 2 pe tara dupa rectificare, pe locul 1 fiind Timis. Arad a primit 400 de miliarde ROL pentru subventii, Iasi a primit 1 (unu) miliard. Exemplele pot continua. Cand se invarte roata (si se va invarti cu certitudine) ajungem iarasi la coada listei, asa cum este si normal (judetul Suceava nu produce mai nimic, nu avem industrie deloc). Lucrurile astea se stiu si se vad de catre cei care trebuie. Va veni timpul cand vom plati pentru banii pe care ii luam acum in mod nejustificat de la altii (si plata nu va fi neaparat cu bani). Ceea ce lipseste acum este un pic de modestie si un pic de minte in cap. S-au bagat bani in niste drumuri de care nu a auzit nimeni - drumuri care trec prin munti. Nu comentez altceva, dar erau necesare drumurile acelea ? Nu cumva trebuia facut cum trebuie DN17 ? Nu cumva trebuia continuata modernizarea DN2 de la Roman la Siret ?
6.   Flutur trimis de
(19 oct 2010, 00:41:40
Il invit pe flutur sa vada drumul suceava liteni (dolhasca) ...alta splendoare.....Nu mai zic nimic de strazile ( de data asta) din Suceava .Obcinele e de groaza, iti rupi gatul cand mergi pe jos, copiii cad in gropi, iar daca mai ai si un carucior..nu mai zic nimic...TOTUSI MA GANDESC: UNDE O SA AJUNGEM???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei