Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 oct 2010 - Anul XV, nr. 245 (4536)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Balul Bobocilor la Colegiul Naţional Petru Rareş

Liceenii Las Vegas-ului de la „Petru Rareş” s-au distrat pe ritmuri reggae

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Ce au în comun Las Vegas-ul – oraşul luminilor, al cazinourilor şi jocurilor de noroc, cu un bal al bobocilor? Totul, după cum au demonstrat tinerii liceeni de la Colegiul Naţional „Petru Rareş”, în spectacolul de sâmbătă seară, când i-au ales pe cei care să îi reprezinte, în calitate de Miss şi Mister Boboc 2010.

Cu această ocazie, cei de la „Petru Rareş” au demonstrat nu doar că au o mulţime de fete frumoase şi băieţi simpatici, ci şi o mulţime de talente care aşteptau să fie descoperite.

 

Balul Boboceilor

Cei mai tineri “liceeni”, elevii de clasa a V-a, au avut propriul bal al bobocilor, în deschiderea spectacolului, tinerii aspiranţi la titlurile de Miss şi Mister prezentându-se cu calităţile şi defectele lor, dar şi cu visele pe care le au pentru când vor ajunge mari.

După o scurtă deliberare a juriului, boboceii au fost răsplătiţi cu titluri precum Miss Atitudine, Miss Tenacitate, Miss Eleganţă, Miss Fashion, Miss Dans şi Mister Dans, în vreme ce titlul de Mister Bobocel i-a revenit lui Mihai Muntean, un talentat dansator, cunoscut şi după porecla Coco, sau Cocoşel, obţinută după ce a jucat în piesa “Punguţa cu doi bani”.

Titlul de Miss Bobocel i-a fost atribuit Mirunei Morar.

 

Las Vegas-ul de pe scena Casei de Cultură

“Bine aţi venit în Las Vegas, oraşul luminilor, distracţiei dar şi al păcatelor”, i-au întâmpinat prezentatorii pe spectatorii din sala arhiplină a Casei de Cultură Suceava, de pe scena decorată cu cărţi de joc, zaruri imense, jetoane de poker şi automate pentru jocuri mecanice de noroc.

Ajunşi în Las Vegas cu gânduri de îmbogăţire, deşi au început de jos, de la măturatul străzilor, membrii trupei Noizy Bastards au ilustrat piesa “I wanna be a Billionaire” a lui Travie McCoy, cu un spectacol coregrafic bine sincronizat cu fundalul acustic.

Spectacolul a continuat cu un recital muzical în memoria unui cadru didactic, “doamna Ina”, interpretat de Ionuţ Ilisoi şi Bianca Ciubotaru.

Bobocii anului 2010 şi-au făcut intrarea în scenă în aplauzele publicului, din start fiind vizibilă popularitatea de care se bucură unii dintre ei printre colegii de liceu.

Pe rând, cei 20 de concurenţi, grupaţi pe perechi, Cosmin Struţ şi Andra Ciocan, Vlad Palamariu şi Ramona Larion, Alex Bejinariu şi Diana Apetrea, Ştefan Longher şi Cristina Movilă, Bogdan Filote şi Anca Dumbravă, Mircea Ciobanu şi Alexandra Tudose, Claudiu Boiculese şi Ana-Maria Morariu, Iulian Ursu şi Andra Puşcaşu, Ciprian Nastasiu şi Simona Blându, precum şi Nicolae Gavrilovici şi Sabina Zaharia, s-au prezentat în faţa colegilor de generaţie şi profesorilor care îi îndrumă, au făcut dovada calităţilor şi talentelor lor, au avut de răspuns la întrebări încuietoare, au stârnit hohote de râs şi ropote de aplauze, menţinând starea de bună dispoziţie a publicului care a interacţionat cu ei din plin, timp de mai bine de aproape patru ore.

 

Angajez secretară. Cine se oferă?

Peripeţiile pe care le poţi trăi atunci când vrei să angajezi o secretară, puse în scenă de grupul “Banca din parc”, au făcut sala să răsune de hohote de râs, mai ales că printre doritori s-au strecurat şi renumite vedete internaţionale, care s-au gândit să se reprofileze.

50 Cent, acompaniat de frumoasele din videoclipurile sale, Lady Gaga şi varianta ei masculină, o tânără Marilyn Monroe, o “graţioasă” femeie din Republica Moldova, gata să doboare şi un culturist cu mânuţa ei fină şi cu paporniţa în care ţinea o găină şi o sticlă cu multe grade, Barbie Girl, năbădăiosul Mircea Solcanu, o ţigancă trimisă să facă bani şi o bătăioasă texană se luptă pentru postul de secretară, nenorocindu-l pe tânărul afacerist de succes care a scos postul la concurs.

 

Diversitatea muzicală a Las Vegas-ului

O mare parte a Balului Bobocilor a fost dedicată momentelor muzicale şi de dans, susţinute atât de bobocii aflaţi în cursa pentru titlurile de Miss şi Mister, cât şi de tineri talentaţi din cadrul Colegiului „Petru Rareş”.

Diversitatea existentă în Las Vegas s-a făcut simţită şi pe scenă, prin numeroasele stiluri muzicale şi de dans abordate de concurenţi şi de trupele invitate – trupa de dans Posh, formaţiile de rock Red Shadow şi D'eagle Roads, trupa folk Simbol, muzică uşoară interpretată de Sabrina, Bianca Ciobotaru şi de Alexandra Tudose, pentru ca, în finalul serii, să fie prezentă şi muzica reggae, prin melodiile trupei El Negro.

 

"Mi-e dor de tine" şi “Ploaia”, cele mai iubite piese muzicale

În premieră pentru Suceava, singura trupă de muzică reggae din România, El Negro, a ţinut un concert de aproximativ o oră, timp în care aproape toţi cei din sală s-au lăsat purtaţi de ritmul muzicii, ridicându-se în picioare şi dansând pe piese din repertoriul internaţional - "Could You Be Loved" şi "Waiting in Vain" de la Bob Marley, dar şi cu piese proprii, mult aşteptate de public.

Melodiile "Lasă-mă", "Liniştea" şi "Stand By" au pregătit terenul pentru două dintre cele mai iubite piese ale trupei El Negro, "Mi-e dor de tine" şi "Ploaia", care au fost cântate împreună cu publicul, peste 1.200 de tineri, care ştiau versurile atât de bine încât l-au surprins pe solistul Bogdan Negroiu, care a anunţat că vor mai reveni la Suceava anul acesta, cel mai probabil în luna decembrie.

Din păcate, în ciuda insistenţelor publicului, trupa nu a mai revenit pe scenă, pentru un bis, lăsându-i pe prezentatori să anunţe câştigătorii titlurilor de Miss şi Mister.

 

Bobocii anului 2010 la CN „Petru Rareş”

Titlul şi coroniţa de Miss Boboc 2010 au fost oferite de juriu Alexandrei Tudose, care a demonstrat că are şi o voce foarte bună, la proba de aptitudini, în vreme ce titlul de Mister Boboc 2010 i-a revenit lui Nicu Gavrilovici.

Locul II la concursul de Miss a fost obţinut de Anca Dumbravă, iar locul III de Diana Apetrea, în vreme ce Miss Popularitate a fost aleasă Sabina Zaharia.

La titlul de Mister, locul II a fost obţinut de Vlad Palamariu, iar locul III de Ştefan Longher, iar preferatul fetelor din sală, Bobo, pe numele său Bogdan Filote, a primit titlul de Mister Popularitate.

Organizatorii Balului Bobocilor CNPR 2010, elevii de clasa a XII-a, majoritatea din clasele a XII-a E şi a XII-a G, şi-au făcut apariţia pe scenă alături de profesorul Mihail Erhan, care a fost într-un fel “sufletul” spectacolului, dar din spatele cortinelor.

Balul Bobocilor 2010 - Colegiul National Petru Rares Balul Bobocilor 2010 - Colegiul National Petru Rares Balul Bobocilor 2010 - Colegiul National Petru Rares Balul Bobocilor 2010 - Colegiul National Petru Rares Balul Bobocilor 2010 - Colegiul National Petru Rares
Balul Bobocilor 2010 - Colegiul National Petru Rares Balul Bobocilor 2010 - Colegiul National Petru Rares Balul Bobocilor 2010 - Colegiul National Petru Rares Balul Bobocilor 2010 - Colegiul National Petru Rares Balul Bobocilor 2010 - Colegiul National Petru Rares Balul Bobocilor 2010 - Colegiul National Petru Rares Balul Bobocilor 2010 - Colegiul National Petru Rares Balul Bobocilor 2010 - Colegiul National Petru Rares
Balul Bobocilor 2010 - Colegiul National Petru Rares Balul Bobocilor 2010 - Colegiul National Petru Rares Balul Bobocilor 2010 - Colegiul National Petru Rares Balul Bobocilor 2010 - Colegiul National Petru Rares Balul Bobocilor 2010 - Colegiul National Petru Rares
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liceenii Las Vegas-ului de la „Petru Rareş” s-au distrat pe ritmuri reggae.
 Vizualizări articol: 2770 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.38/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 13 voturi
Liceenii Las Vegas-ului de la „Petru Rareş” s-au distrat pe ritmuri reggae4.4513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Confuzii....... trimis de
(18 oct 2010, 13:43:25
solista vocala a trupei "Red Shadow'' cea imbracata in rochita neagra este ANDREEA DIANA BOROLEANU,cl. a IX a I. nu Alexandra ,Sabrina sau Bianca...organizatorii,sau cei care au scris articolul sunt de vina pt. greseala ?
2.   Bravo trimis de
(18 oct 2010, 21:17:25
super tare balul, mult peste stefan. asa cum anticipam, felicitari organizatorilor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Balurile Bobocilor

Ştiri video

Topul Balurilor Bobocilor 2010

Topul Balurilor Bobocilor 2010
Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei