Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 oct 2010 - Anul XV, nr. 245 (4536)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Panică

Basistul trupei Animal X a căzut secerat pe scenă, în timpul balului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Show-ul trupei Animal X, invitată la Balul Bobocilor Colegiului Naţional “Dragoş Vodă”, ce a avut loc vineri seară, la Casa de Cultură din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a creat panică printre spectatori şi organizatori, după ce unul dintre membrii formaţiei s-a prăbuşit dint-o dată pe scenă.

“Hienă” şi ai lui erau deja pe scenă de aproximativ 20 de minute, în momentul în care basistul trupei, Cercel Lazăr (29 de ani), alias „Tzapu”, a căzut secerat pe scenă, sub privirile îngrozite ale candidaţilor la titlurile de Miss şi Mister, care dansau frenetic în spatele formaţiei.

Întreaga scenă o puteţi urmări pe site-ul Monitorului de Suceava, fiind postate imagini video şi fotografii de la acest incident.

Solistul, Şerban Miron Copot, a observat după câteva secunde că basistul a căzut şi se zvârcolea de durere pe scenă, oprindu-se din cântat.

Organizatorii au tras imediat cortina şi, pentru a trage de timp, au început să se prezinte şi să spună bancuri.

Pentru câteva minute, toată lumea se întreba ce s-a întâmplat, variantele spectatorilor mergând de la o entorsă de gleznă chiar până la atac de cord. Nu a durat mult şi în faţa cortinei a apărut “Hienă”, care le-a spus spectatorilor la microfon că basistul şi-a luxat genunchiul (deplasare de rotulă).

“Dacă se recuperează în timp util continuăm concertul, dacă nu, nouă ne-a făcut foarte mare plăcere să fim aici, la evenimentul vostru. Asta e, să nu mai spună lumea că nu e periculos pe scenă…”, a declarat Şerban.

Din fericire, după ce organizatorii au mai tras de timp, „Hienă”, „Vierme”, „Greiere”, „Martzianu” şi „Tzapu”, acesta din urmă aşezat de data aceasta pe o băncuţă, au revenit pe scenă şi şi-au dus show-ul până la capăt.

La finalul concertului, basistul formaţiei a fost aşteptat de o ambulanţă şi dus la spitalul din localitate, unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Basistul trupei Animal X a căzut secerat pe scenă, în timpul balului.
 Vizualizări articol: 6531 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Basistul trupei Animal X a căzut secerat pe scenă, în timpul balului3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Care lume? trimis de
(18 oct 2010, 14:17:19
Care lume a zis ca nu e periculos pe scena? Imi aduc aminte de 2 situatii: morandi care se scufunda in scena la mtv video awards si dimebag de la pantera care-si primeste un glont in creier de la un psihopat. Tot pe scena.
2.   ? trimis de
(18 oct 2010, 14:26:48
Mai exista formatia asta de cocalari? Si monitorul, ai un player de toata mana.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Balurile Bobocilor

Ştiri video

Topul Balurilor Bobocilor 2010

Topul Balurilor Bobocilor 2010
Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei