Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 oct 2010 - Anul XV, nr. 245 (4536)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

DN 17A

Capturi de peste 8.000 de pachete de ţigări, în mai puţin de 24 de ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrătorii din cadrul posturilor de poliţie din Marginea şi din Suceviţa au avut un weekend plin, în sensul că la sfârşitul săptămânii trecute au reuşit să captureze peste 8.000 de pachete de ţigări de contrabandă.

În primul caz, echipajul de poliţie a descoperit, sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 06.00, în autoturismul marca Dacia Logan condus de Ion Mustea, în vârstă de 47 de ani, din Vatra Dornei, 3.020 de pachete de ţigări cu timbre de Federaţia Rusă şi Ucraina, fără documente de provenienţă. Dorneanul a declarat că ţigările fuseseră cumpărate pe raza comunei Frătăuţii Noi de la un cetăţean ucrainean pe care nu îl cunoştea.

Şeful Biroului de Ordine Publică pentru mediul rural Rădăuţi, comisar Daniel Andrei, a precizat că ţigările, evaluate la circa 28.000 de lei, au fost confiscate, autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei Municipiului Rădăuţi, iar bărbatul din Vatra Dornei va fi cercetat penal sub acuzaţia de contrabandă.

Cel de-al doilea caz are ca protagonişti un cuplu din Timişoara. Soţii Ciprian şi Mărioara Ardelean, de 30, respectiv 26 de ani, care se aflau într-un Audi A4, au fost opriţi de poliţişti ieri dimineaţă, în jurul orei 07.00. Cei doi transportau 5.000 de pachete de ţigări fabricate în Republica Moldova şi au afirmat că le cumpăraseră din Bazarul Suceava.

Ca şi în primul caz, ţigările, în valoare de circa 45.000 de lei, au fost confiscate, autoturismul a fost indisponibilizat, iar cei doi timişoreni au fost reţinuţi, pe bază de Ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru contrabandă.

Duminică, poliţiştii suceveni au descoperit, în municipiul Suceava, într-un autoturism condus de o tânără din Bucureşti, 6.260 de pachete cu ţigări din Rusia şi Ucraina, în valoare de 56.340 de lei, pentru care aceasta nu au putut prezenta documente de provenienţă.

Ţigările şi autoturismul au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, iar tânăra, alături de o altă pasageră aflată în maşină, sunt suspecte de contrabandă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Capturi de peste 8.000 de pachete de ţigări, în mai puţin de 24 de ore.
 Vizualizări articol: 2452 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Capturi de peste 8.000 de pachete de ţigări, în mai puţin de 24 de ore5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei