Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 sep 2010 - Anul XV, nr. 209 (4500)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Victimele inconştienţei

Trei răniţi grav în accidente cu motoscutere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi minori şi un tânăr în vârstă de 26 de ani au ajuns la spital după ce au fost implicaţi în accidente pe motoscutere, produse pe fondul unor greşeli elementare ale celor care conduceau vehiculele pe două roţi, erorile fiind completate nefericit cu inconştienţa victimelor.

Ambele accidente s-au petrecut în cursul zilei de sâmbătă.

Mai întâi în jurul orei 21.00, pe drumul comunal Bodnăreni, în Arbore, un motoscuter pe care se aflau doi minori a ajuns într-un şanţ, cei doi fiind proiectaţi în afara drumului.

Din ancheta poliţiei rezultă că minorul care conducea vehiculul, în vârstă de 15 ani, nu a putut stăpâni scuterul într-o curbă. Scăpat de sub control, vehiculul s-a izbit în şanţul de pe partea dreaptă a drumului. Atât minorul de 15 ani care conducea, cât şi cel din spate, cu un an mai mare, ambii domiciliaţi în Iaslovăţ, au ajuns la spital, fiind diagnosticaţi cu leziuni grave.

Poliţia precizează că doar tânărul care conducea avea cască de protecţie. La doar 15 ani însă, acesta nu deţine atestat obligatoriu de absolvire a unui curs de legislaţie rutieră, care, de altfel, poate fi obţinut abia după împlinirea vârstei de 16 ani. 

Aproximativ două ore mai târziu, în jurul orei 23.10, s-a produs şi al doilea accident, de această dată pe drumul comunal Leucuceşti, în Preuteşti. Poliţia precizează că Dumitru A., în vârstă de 26 de ani, localnic, aflat pe un motoscuter, nu a observat la timp o movilă de pietriş, în încercarea de a o evita acesta dezechilibrându-se şi căzând. Tânărul, care nu purta cască de protecţie, a suferit leziuni grave.

În ambele cazuri, din cauza rănilor suferite, conducătorii vehiculelor pe două roţi nu au putut fi verificaţi pe loc, cu etilotestul, însă la spital li s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei răniţi grav în accidente cu motoscutere.
 Vizualizări articol: 1222 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei răniţi grav în accidente cu motoscutere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei