Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 sep 2010 - Anul XV, nr. 209 (4500)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Acţiuni nocturne

Contrabandă de ţigări cu căruţa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Traficul cu ţigări a devenit un sport naţional în zona de frontieră a judeţului Suceava. Se cară ţigări cu spatele, cu maşina sau cu căruţa. Ultima captură a Poliţiei de Frontieră a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Vicovu de Sus. Trei indivizi care transportau aproape 40.000 de pachete de ţigări au abandonat căruţa cu care transportau marfa de contrabandă şi au dispărut în întuneric. Oamenii legii i-au observat în jurul orei 0.45 şi au încercat să-i legitimeze.

„În momentul în care au văzut echipajele de poliţie, persoanele care însoţeau atelajul, profitând de întuneric şi de terenul accidentat, au reuşit să fugă, dar au abandonat căruţa”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Suceava.

Chiar dacă nu i-au prins pe contrabandişti, captura din căruţă a fost semnificativă. Marfa conţinea 2.000 de pachete de ţigări marca “Doina”, cu timbru din Republica Moldova, şi 37.490 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, marca LM. Valoarea totală a ţigărilor de contrabandă se ridică la 311.920 de lei.

„Cercetările sunt continuate de către poliţiştii de frontieră suceveni, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale ce se impun. În cauză a fost întocmită lucrare penală ce urmează a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea atribuirii de număr unic”, au mai precizat reprezentanţii IJPF Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contrabandă de ţigări cu căruţa.
 Vizualizări articol: 4821 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Contrabandă de ţigări cu căruţa4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Simplu de tot.... trimis de
( 6 sep 2010, 21:50:51
Caz 99 % rezolvat. Politistii de frontiera suceveni vor interga caii si ii vor prinde apoi si pe ceilalti membri ai bandei de traficanti de tigari.....=))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei