Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 sep 2010 - Anul XV, nr. 209 (4500)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De mâine

Apa caldă va curge din nou la robinetele sucevenilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Apa caldă va curge la robinetele sucevenilor de marţi dimineaţă, după o aşteptare de mai bine de cinci săptămâni.

Principala cauză care împiedica furnizarea apei calde, montarea conductei de pe podul tehnic de peste apa Sucevei, refăcut cu o structură metalică, a fost rezolvată în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, când au fost făcute legăturile între conductele existente şi cea nouă. Diferenţa de nivel existentă a făcut operaţiunea mai dificilă, dar în cele din urmă, de la ora 08.00 dimineaţa, a putut fi începută operaţiunea de umplere a sistemului cu apă, pentru a scoate golurile de aer din conducte.

“În mod normal, operaţiunea de umplere a sistemului durează mai bine de două zile, dar forţăm lucrurile, astfel încât de marţi dimineaţă sucevenii să beneficieze de apă caldă. Luni pornim şi cazanele de termoficare, pentru a încălzi apa din sistem, dar este nevoie de o recirculare completă a ei prin cazane, de mai multe ori, pentru ca apa să aibă temperatura necesară. Dacă totul merge bine, o parte din suceveni ar putea observa că au apă caldă chiar de luni seara, dar cel mai sigur, pentru toţi, este că de marţi dimineaţa, vor avea la dispoziţie apă caldă”, a declarat directorul societăţii de termoficare a municipiului Suceava, Constantin Plăcintă.

 

Nouă puncte termice nu pot furniza de marţi apă caldă

Din păcate, pentru o parte din suceveni, calvarul lipsei apei calde va mai continua cel puţin câteva zile, din cauza întârzierilor existente la lucrările de reabilitare a conductelor de termoficare de pe strada Mihai Viteazu.

Astfel, apa caldă va reveni în tot oraşul de marţi dimineaţă, cu excepţia sucevenilor racordaţi la nouă puncte termice care sunt alimentate de conducta de apă caldă de pe Mihai Viteazu. În total, mai bine de 10% dintre suceveni nu vor primi acum apă caldă, din cauza lucrărilor de termoficare întârziate, aceştia având şanse să beneficieze de acest serviciu abia la finele săptămânii, dacă cei de la Incom Iaşi, firma care execută lucrarea, se ţin de treabă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Apa caldă va curge din nou la robinetele sucevenilor.
 Vizualizări articol: 3081 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 4 voturi
Apa caldă va curge din nou la robinetele sucevenilor1.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Apa calda trimis de
( 6 sep 2010, 11:08:21
Suceveni din toate cartierele, spalati-va! sa va spalati...bine!!laughing
2.   Sa ... trimis de
( 6 sep 2010, 11:13:09
Sa traiti bine fraierilor !
3.   J trimis de
( 6 sep 2010, 12:37:42
Animale crezi ca tu nu esti printre cei fraeri?
4.   Hotie trimis de
( 6 sep 2010, 14:22:50
mafia de la asociatia de locatari nr 11 strada lazar vicol sant multi locatari ca de exemplu la blocul 122 pe jupiter nu dau apa de 3 ani de zile iar doamna administratr dobrin ii tolereza. de ce nu ii trece la pausal ? mai ales a facut olucrare la subsol ne a incasat cu 120 de milioane vechi. cand i am cerut explicatie pentru ce platim atitia bani nu nea dat nici oexplicatie nici la ora actuala ne a mai trecut si la penalitati care na putut plati in luna precedenta.
5.   Mafia trimis de
( 6 sep 2010, 14:27:51
mafia de la asociatia de locatari nr 11 strada lazar vicol sant multi locatari ca de exemplu la blocul 122 pe jupiter nu dau apa de 3 ani de zile iar doamna administrator dobrin ii tolereza. de ce nu ii trece la pausal ? mai ales a facut o lucrare la subsol si ne-a incasat cu 120 de milioane vechi. cand i-am cerut explicatie pentru ce platim atatia bani, nu ne-a dat nicio explicatie nici la ora actuala, ne-a mai trecut si la penalitati pe cei care n-au putut plati in luna precedenta.
5.1  RE: Mafia trimis de
( 6 sep 2010, 14:55:43
doamna administrator dobrin poate fi data jos din functie de catre dvs si ceilali locatari la urmatoarea sedinta a asociatiei, la care ar trebui sa mergeti.. Pentru probleme care va depasesc (gen cheltuieli nejustificate), faceti sesizare la cei ce se ocupa de aceste asociatii (dupa stirea mea dl viceprimar Lucian Harsovschi de la Primaria Suceava). N-ar strica sa scrie altcineva sesizarea, deoarece se pare ca limba romana va da de furca. Pe viitor incercati sa scrieti mai coerent ca am inteles f greu problema dvs.
6.   Nu-i trimis de
( 7 sep 2010, 12:18:12
m-am trezit cu gandul sa fac o baie fierbinte si spre dezamagirea mea apa calda nu curge deloc.stau pe strada bujorilor, in acest articol scria doar de punctele termice de pe Mihai Viteazu.ce se intampla?m-am saturat de lucrari, mizerie si lipsa apei calde din orasul asta!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei