Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 aug 2010 - Anul XV, nr. 199 (4490)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iniţiativă

CJ lucrează la strategia de promovare turistică „Hai în Bucovina!”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean Suceava intenţionează să elaboreze o strategie de promovare a turismului, care se va desfăşura sub sloganul „Hai în Bucovina!”. Anunţul a fost făcut de şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, care a precizat că intenţia CJ este de a amplasa panouri de promovare a Bucovinei prin care turiştii să fie atraşi să viziteze această zonă. „Intenţia noastră este să facem o publicitate decentă, dar o publicitate atrăgătoare pentru cei care doresc să viziteze Bucovina. Această zonă este din ce în ce mai atractivă şi trebuie să creăm şi această infrastructură care să-l ia pe călător de la intersecţia cu judeţul Iaşi şi să-l aducă în Suceava, sau de la intersecţia de la Bistriţa spre Cluj şi să-l aducă aici la noi”, a spus Flutur.

El a spus că sub sloganul „Hai în Bucovina!” va fi desfăşurată o campanie de reclamă şi publicitate în cadrul căreia va fi prezentată oferta judeţului Suceava pentru turişti.

În acelaşi timp, Gheorghe Flutur a spus că administraţia judeţeană pregăteşte proiectul „Crăciun în Bucovina”, care anul acesta ar urma să se realizeze pe fonduri europene. „Vrem ca în această iarnă proiectul <Crăciun în Bucovina> să fie finanţat pe fonduri europene. Vrem o acţiune consistentă, pe care dorim să o pregătim de pe acum în aşa fel încât Bucovina să fie o atracţie turistică de primă mână pentru România”, a mai spus Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ lucrează la strategia de promovare turistică „Hai în Bucovina!”.
 Vizualizări articol: 1662 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
CJ lucrează la strategia de promovare turistică „Hai în Bucovina!”5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   POATE ANUL ASTA trimis de
(25 aug 2010, 13:52:23
Poate anul asta o sa gasiti o firma serioasa care se pricepe la design si la cum sa transmita corect mesajul. Bannerele si afisele de anul trecut nu stiu unde le-ati facut d-le Flutur dar erau cele mai penibile fotografii decupate copilareste si fara nici un contrast, fade. Nu au transmis nimic decat kitch-ul specific zonei.
"Hai in Bucovina!" este decent, simplu si poate copyrighter-ul (daca ati avut vreunul:)) ar fi trebuit sa isi stoarca mai tare creierii. Sper ca nu alegeti sloganele stand la o masa "rotunda" si spunand... asta e ce mai tare slogan.
La cat mai multa rabdare si spor la ales artisti!!!!
2.   Am eu un slogan bun! trimis de
(25 aug 2010, 17:41:14
Hai in Bucovina,
Ca sa-ti rupi masina!
3.   Sloganuri trimis de
(25 aug 2010, 18:50:57
Lasa ca "incearca" sa refaca drumurile... si intr-un an sau doi nu o sa mai fie de actualitate sloganul:))
Initiem un concurs de sloganuri???
4.   Hai in Rarau/Si o fi vai de capul tau! trimis de
(25 aug 2010, 20:17:40
Cred ca articolul cu magariile de la Cabana Rarau spune totul despre ospitalitatea traditionala si omenia oamenilor locului. Au cucerit cocalarii si cota Rarau! Pacat, este unul din locurile favorite pentru week-end.
5.   ... trimis de
(25 aug 2010, 21:40:57
Este cunoscut faptul ca IOV (exemplu clasic de saracie, rabdare si suferinta) mergea descult in pelerinajele sale. Probabil ca de acolo s-a inspirat edilul pentru noua strategie. Pelerinaj prin santuri si drumuri desfundate exact ca in vremurile descrise in Vechiul Testament.
6.   Imi vine sa plang... trimis de
(25 aug 2010, 23:36:37
...cand vad ca aceste frumoase tinuturi sunt pastorite (la propriu) de ciobani (la figurat). Dupa ce ati reusit sa legati Bucovina de "Cel mai mare ou de flutur", de Statuia influturata, de Stana din centrul orasului si de scrisul cu oi pe dealuri, niciun slogan si nicio campanie publicitara pertinenta nu ne-ar mai putea scoate din hidosenia si ridicolul in care ne-au bagat acesti a tot stiutori "conducatori". Poate publicati rezultatele campaniilor anterioare sa stim si noi pe ce s-au dus banii nostri.
7.   Vrem fapte concrete nu vorbe trimis de
(26 aug 2010, 01:18:26
Domnule Flutur vrem fapte concrete nu vorbe,din pacate in Romania din 1990 se vorbeste dar foarte putin se faca,sa nu fie acest program ca si trenul mohahal care trebuia sa ajunga la Cacica pe 15 august si acum nu mai ajunge nici personalul ala obisnuit care pleca de cateva ori de la Suceava spre Cacica,si al doilea exemplu este modernul Aeroport Stefan cel Mare de la Salcea,bla,bla bla de cativa ani si nimic,daca ar invia Stefan v-ar taia cu sabia pe toti pentru ca va folositi si numele lui.Va sfatuiesc sa va mai uitati la filmele cu Stefan cel Mare,Mihai Viteazu si altii poate invatati ceva de acolo,conducatori pentru tara,pentru popor ............

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei