Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 aug 2010 - Anul XV, nr. 199 (4490)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Hotărâre

Roxana, Prinţesa Ardealului, a stat închisă doar 24 de ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Roxana, Prinţesa Ardealului, a ieşit din arestul Poliţiei Suceava după numai 24 de ore. Propunerea de arestare preventivă formulată de procurorii Direcţiei pentru Investigarea Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava a fost respinsă ieri de Tribunalul Suceava. Aşa se face că la ora 15.30, Roxana Dana Rotar, sau Roxana, Prinţesa Ardealului, cum este cunoscută în lumea muzicii, a ieşit pe uşa arestului Poliţiei Suceava însoţită de avocatul Laurian Ostaficiuc.

Starea de spirit a manelistei era cu totul diferită faţă de cea afişată dimineaţă, când a fost adusă la Tribunal însoţită de poliţiştii de la Arest şi de mascaţi. Întrebată de ce a fost reţinută, Prinţesa Ardealului a răspuns sec: „De dracu”.

Atitudinea ei s-a schimbat total după câteva ore. Destul de relaxată, Roxana, Prinţesa Ardealului, a acceptat o discuţie despre evenimentele care i-au marcat viaţa în ultima perioadă.

„Au fost 24 de ore grele, mai puţin plăcute pentru mine, dar asta este. Bine că s-a rezolvat, pentru că sunt nevinovată. Am plâns când am fost reţinută, dar important este că am ieşit şi sunt bine. Prefer să fie un capitol încheiat din viaţa mea şi să nu mai am probleme cu procurorii de aici”, a declarat Roxana, Prinţesa Ardealului. Ea a negat că s-ar fi făcut presiuni asupra ei în timpul anchetei, iar pe procurorii DIICOT Suceava i-a caracterizat drept „băieţi buni”, cărora intenţionează să le dedice o melodie, iar versurile vor fi scrise de compozitorul ei.

 

Neagă că ar avea legătură cu traficul de ţigări

A mărturisit că este pentru „prima dată şi ultima dată din viaţa mea când sunt în arest”, iar în noaptea petrecută la izolare a spus, cu jumătate de gură, că a dormit. Despre acuzaţiile care i se aduc a preferat să nu vorbească, dar a susţinut că nu are nici o legătură cu traficul de ţigări.

Cu veselia citindu-i-se pe faţă, Roxana, Prinţesa Ardealului, a dat autografe chiar în faţa sediului Poliţiei Suceava şi s-a fotografiat cu câţiva admiratori. Ea a vorbit şi de planurile artistice pe care nu a încetat să şi le facă din spatele gratiilor: „Vă spun în premieră că un album nou va ieşi pe piaţă, peste o săptămână. Pe Taraf TV este deja melodia <Eşti un macho>, iar albumul va fi împreună cu Nicolae Guţă şi Florin Salam”, şi-a încheiat promovarea ad-hoc Prinţesa Ardealului.

 

Avocatul Prinţesei Ardealului: „O soluţie prognozată care este echidistantă”

Laurian Ostaficiuc, avocatul care a reprezentant-o pe Roxana, Prinţesa Ardealului, în faţa completului de judecată al Tribunalului Suceava, a catalogat drept corectă soluţia de respingere a propunerii DIICOT Suceava privind arestarea clientei sale. „Este o soluţie prognozată de apărare, judicioasă şi echidistantă. Nu am văzut motivarea Tribunalului, dar nu există nici un indiciu şi cu atât mai puţin probe pentru acuzaţiile aduse de Parchet. Suntem pregătiţi să discutăm şi recursul în contradictoriu, fără nici un fel de problemă”, a declarat Laurian Ostaficiuc la ieşirea din arestul Poliţiei Suceava. Procurorii DIICOT Suceava au anunţat deja că au atacat cu recurs soluţia Tribunalului Suceava şi speră ca magistraţii Curţii de Apel Suceava să dispună arestarea Prinţesei Ardealului.

 

Doi arestaţi din patru propuneri

O hotărâre similară în acest dosar a fost luată de judecătorii Tribunalului Suceava şi în cazul lui Neculai Hutopilă, din Izvoarele Sucevei. Completul de judecată a hotărât că nu se impune arestarea sa, dar nici luarea vreunei alte măsuri restrictive. În schimb, propunerea de arestare a fraţilor Mihai şi Ionel Vicovanu a fost însuşită de judecători. Cei doi au fost arestaţi pentru o perioadă de 29 de zile, dar pot ataca soluţia cu recurs la Curtea de Apel Suceava.

 

Primul lot de arestaţi rămâne în arest

Tot ieri, Tribunalul Suceava s-a pronunţat şi în privinţa cererilor DIICOT Suceava de prelungire a mandatelor de arestare emise pe numele indivizilor din primul lot, săltat la sfârşitul lunii iulie. Paul Iova, alias „Ion Petrişor”, organizatorul concursului „Miss Piranda”, fiul acestuia, Fănică Iova, Constantin Nistor, zis „Copilu”, George Tărâţă, zis „Cuşu”, Vasile Titi Ieremciuc, Adrian Arcadie Isopescu, Ioan Sorin Parasca, Ghiocel Liviu Zabavschi, Adrian Militaru şi Paul Roman rămân în continuare în arest, mandatele de arestare fiindu-le prelungite cu câte 30 de zile. Gruparea din care făceau parte cei zece, precum şi Roxana, Prinţesa Ardealului, este cercetată pentru că a vândut ţigări de contrabandă aduse din Ucraina de circa 1,1 milioane de euro. Marfa era adusă ilegal din Ucraina şi depozitată temporar la locuinţele a diferite persoane din judeţul Suceava, de unde era preluată de Paul Iova „Ion Petrişor”, Roxana, Prinţesa Ardealului, dar şi alte persoane şi transportată la Bucureşti, unde ţigările erau revândute prin pieţe şi oboare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Roxana, Prinţesa Ardealului, a stat închisă doar 24 de ore.
 Vizualizări articol: 5136 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Roxana, Prinţesa Ardealului, a stat închisă doar 24 de ore5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Melodie trimis de
(25 aug 2010, 11:31:52
Sa ii scrie o melodie maica-sii care a facut-o asa frumoasa si desteapta! O sa ii scriu si eu de fapt una, in care sa ii multumesc ca a fatat o purcica grasa si urata, Printesa P...Ardealului...
Sa vezi ce vedeta si mai mare o sa fie de acu incolo...o sa se bata realitatea si antenele pe ea...
1.1  RE: Melodie trimis de
(25 aug 2010, 15:46:16
maine poimaine o vezi la cuibul de sobolani si ratati numit Tomberonul OTV
2.   BAH trimis de
(25 aug 2010, 12:44:57
Baaah, maneaua e viata mea, / O iubasc pa Roxana printzesa, / Chiar daca e o purcea,/ Ca-i grasa si urata lulea.

I-am scris eu prima strofa.Restul la a doua arestare....
3.   Maaare trimis de
(25 aug 2010, 23:49:44
mare e gradina ta Doamne simulti ii sar gardul, cu poarta deschisa. iar stiri cu tigani, deja mi-e sila. printesa porcilor retarzi din Ardeal, e asta.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei