Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 aug 2010 - Anul XV, nr. 199 (4490)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Spovedanie” la poliţie

Hoţii le cotrobăiau prin case, în timp ce proprietarii se rugau la biserică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi vecini din comuna Vama s-au trezit cu casele sparte de hoţi, după ce s-au întors de la biserică, de la slujba de duminică.

Din fericire, poliţiştii au reuşit să dea ieri de urma spărgătorilor şi să recupereze o parte din prejudiciu.

Duminică, în jurul orei 13:00, agenţii de poliţie de la Vama au fost sesizaţi prin 112 de Niculiţă S., în vârstă de 57 de ani, şi vecinul acestuia, Vasilică I., de 34 de ani, că persoane necunoscute le-au intrat în case, în timp ce ei se aflau la biserică, şi le-au sustras bunuri, bijuterii şi bani.

La primul păgubit, au stabilit poliţiştii, hoţilor nu le-a fost greu să intre în casa acestuia, cheia fiind lăsată agăţată într-un cui pe unul dintre pereţii exteriori ai casei. Niculiţă S. a reclamat furtul unui telefon mobil, a mai multor bijuterii şi a sumei de 500 de lei, valoarea prejudiciului fiind de 1.930 de lei.

La vecinul acestuia, hoţii au pătruns în casă prin forţarea unei ferestre, iar din interior au apucat să ia un telefon mobil.

În timpul cercetărilor la faţa locului, poliţiştii s-au trezit cu un nou păgubit, Constantin L., în vârstă de 48 de ani, care locuia în apropiere şi care le-a spus oamenilor legii că şi casa lui a fost spartă de hoţi.

Bărbatul a declarat că nu a fost plecat nicăieri, însă a dormit câteva ore, timp în care hoţii ar fi intrat pe uşa descuiată şi i-ar fi luat un telefon mobil şi bijuterii, valoarea prejudiciului fiind de circa 800 de lei.

În urma cercetărilor poliţiştilor, au fost identificaţi trei suspecţi, Sorin S. (18 ani), Bobi L. (20 de ani) şi Marcel D. (11 ani), toţi din comuna Pojorâta, de la care a fost recuperat aproximativ 40% din prejudiciul reclamat, estimat la circa 3.230 de lei.

„Suspecţii sunt cercetaţi în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţii le cotrobăiau prin case, în timp ce proprietarii se rugau la biserică.
 Vizualizări articol: 521 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hoţii le cotrobăiau prin case, în timp ce proprietarii se rugau la biserică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei