Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 aug 2010 - Anul XV, nr. 183 (4474)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Învăţământ

Aproape 400 de candidaţi susţin azi examen pentru ocuparea posturilor de suplinitori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sute de concurenţi vor susţine astăzi examen pentru ocuparea posturilor de suplinitori vacante în şcolile sucevene pentru anul şcolar viitor.

La concurs vor participa aproximativ 400 de candidaţi, şi anume cei care nu au participat la examenul naţional de titularizare de pe 14 iulie 2010. Aceştia vor concura pentru ocuparea a aproximativ 200 de posturi de suplinire vacante.

Examenul va fi unul oral şi va fi pentru ocuparea posturilor de suplinitori calificaţi.

În cadrul şedinţelor publice pentru suplinire calificată şi continuitate pentru suplinire, care au avut loc la mijlocul săptămânii, au fost puse la dispoziţia candidaţilor circa 900 de posturi – 402 netitularizabile complete, 446 incomplete şi cele 50 posturi titularizabile neocupate, care au devenit netitularizabile. Au obţinut catedre 459 candidaţi, 166 nu au optat pentru nici unul dintre posturile scoase la concurs, iar 160 dintre cei înscrişi să participe la cele două şedinţe publice au absentat.

În urma şedinţelor publice pentru ocuparea posturilor vacante titularizabile în învăţământ, care au avut loc la în urmă cu două săptămâni, s-au ocupat 81 de posturi din cele 131 vacante. Potrivit reprezentanţilor IŞJ Suceava, motivele neocupării celor 50 de posturi sunt notele sub şapte la concursul de titularizare, lipsă atestatului de învăţământ special pentru posturile care necesită acest lucru la unii candidaţi, precum şi faptul că pentru postul respectiv nu s-au înscris candidaţi.

Ieri, 20 dintre candidaţii care participă astăzi la examenul de suplinire au susţinut probele practice care sunt în profilul postului. Cei mai mulţi dintre aceştia au susţinut proba practică la informatică şi educaţie fizică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 400 de candidaţi susţin azi examen pentru ocuparea posturilor de suplinitori.
 Vizualizări articol: 642 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 400 de candidaţi susţin azi examen pentru ocuparea posturilor de suplinitori0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei