Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 aug 2010 - Anul XV, nr. 179 (4470)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Promoţii

Reduceri de până la 80% şi concedii de vis oferite cadou, la Shopping City

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cumpărături cu preţuri mici şi cu premii mari, acestea sunt surprizele pregătite de Shopping City Suceava clienţilor săi în luna august - luna soldurilor şi reducerilor finale la articolele de vară. Reducerile din magazinele centrului comercial sunt chiar şi de 80%, iar, în plus, premiile oferite cumpărătorilor le pot asigura câteva zile de relaxare sau chiar un concediu întreg, în străinătate.

Magazinele din Shopping City Suceava au pregătit preţuri speciale, astfel încât orice client îşi poate reînnoi complet garderoba. De exemplu, la New Yorker şi Fox reducerile sunt de până la 80%, la Takko Fashion, House of Art, Killtec, Coax, Erros, Pada Murre – până la 70%, la Orsay, The City, Otter, Insense – până la 50%, la Bad Axel – reduceri de până la 70% la articolele de damă, iar la cumpărarea unui articol pentru bărbaţi poţi achiziţiona al doilea produs la jumătate de preţ. 

Pentru că o costumaţie nouă cere şi încălţămintea adecvată, la Deichmann, cine cumpără o pereche de încălţăminte la preţ redus, pentru a doua pereche primeşte 50% reducere sau, în caz de cumpără două perechi la preţ redus, pe a treia o primeşte gratis. Parfumuri şi produse cosmetice la preţuri speciale se găsesc în B&B Collection şi Ina Center, iar bijuteriile fantezie au reducere de până la 50% la Meli Melo. Pentru protejarea ochilor şi o vedere cât mai bună, luna aceasta, la Plus Optic ochelarii sunt la doar 79 lei (rama + lentile de ochelari + consultaţie + montaj), iar la Optiblu pentru o pereche de ochelari de soare cumpărată primiţi una gratis.

Şi pentru cei mici magazinele au pregătit preţuri speciale. La Evel Mod, anumite produse pot fi achiziţionate la jumătate de preţ sau, la alegerea a două produse, al doilea îl primiţi gratuit. Reducere de 50% găsiţi şi la produsele Wenice marcate cu etichetă roşie.

 

Premii săptămânale şi un sejur de zece zile în străinătate

Pentru cei care vor să îşi înfrumuseţeze locuinţele, la Mobexpert obiectele de mobilier şi decoraţiunile pot fi cumpărate în 12 rate fără dobândă, în vreme ce în magazinul D’otto se aplică reduceri de până la 60% la anumite produse, iar la Sarra Blu şi Bobo Shop reducerile sunt de până la 50%. 

În catalogul Media Galaxy şi Flanco zeci de produse sunt oferite la preţuri speciale, iar magazinele operatorilor de telefonie mobilă au pregătit oferte speciale la telefoane şi abonamente.

Oferte incredibile şi preţuri imbatabile oferă şi hipermarketul Carrefour, în catalogul acestuia şi în magazin fiind aplicate reduceri de până la 50% şi lichidări de stoc la sute de produse. 

În perioada 2 – 29 august 2010 cei care fac cumpărături în valoare de minim 50 de lei din orice magazin din Shopping City Suceava vor putea câştiga unul dintre premiile săptămânale - grătare oferite de hipermarketul Carrefour, weekenduri pentru relaxare la Pensiunea „Cai de Vis” şi marele premiu, un sejur de zece zile în străinătate pentru două persoane oferit de Dream Travel.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reduceri de până la 80% şi concedii de vis oferite cadou, la Shopping City.
 Vizualizări articol: 683 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Reduceri de până la 80% şi concedii de vis oferite cadou, la Shopping City5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei