Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 aug 2010 - Anul XV, nr. 179 (4470)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Apel

Deputat PD-L: „Sinistraţii din Suceava nu mai au nevoie de haine uzate”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sinistraţii din localităţile afectate de inundaţii nu mai au nevoie de ajutoare constând în haine uzate. Afirmaţia îi aparţine deputatului PD-L de Suceava Ioan Bălan, care a precizat că în momentul de faţă în depozitele de la Centrul Economic „Bucovina” Suceava există cel puţin zece camioane de haine uzate donate din întreaga ţară. Mai mult, el a precizat că primarii din localităţile calamitate refuză în momentul de faţă să mai primească ajutoare constând în haine, având în vedere că persoanele sinistrate nu mai vor să le primească, sau chiar le aruncă în condiţiile în care unele dintre ele nu mai pot fi folosite.

„Sunt şi localităţi unde se întâmplă acest lucru, nu ne face cinste, dar ar trebui să vedeţi unde ajung aceste haine. În primă etapă am avut nevoie de alimente şi apă pentru că asta era cel mai important. În a doua etapă am avut nevoie de materiale de construcţie. Şi zilele acestea vedeţi că vin camioane cu materiale de construcţie, dar vin şi foarte multe camioane cu haine”, a spus Ioan Bălan. El a arătat că a făcut un apel la cei care mai doresc să trimită ajutoare, fie că este vorba despre administraţii din ţară, sau membri ai PD-L, să nu mai colecteze haine uzate. Deputatul PD-L a explicat că în momentul de faţă în judeţul Suceava este nevoie de materiale de construcţie pentru refacerea caselor distruse de inundaţii.

El a apreciat iniţiativa unor persoane care au trimis haine de bună calitate sinistraţilor din judeţul Suceava. Ioan Bălan a precizat însă că au existat cazuri în care unele persoane au scăpat de toate hainele pe care nu le mai foloseau. „Aceste campanii de ajutorare nu sunt campanii de a scăpa din balcoane şi beciuri de lucruri de care nu mai ai nevoie. M-am ferit până acum să spun lucrurile acestea. Dar e firesc să le spunem. M-am ferit pentru simplul fapt că am văzut ajutoare trimise de oameni foarte doritori de a ajuta. Iar acest lucru s-a văzut prin calitatea lucrurilor pe care le-au trimis, care erau spălate, călcate, numai bune de folosit. Şi vă spun că nişte haine mucegăite trimise unor oameni cărora apa le-a luat totul din casă nu îi ajută cu nimic. Aceşti oameni nu fac altceva decât să le pună lângă mormanul de haine ude pe care le-au scos din case şi l-au pus în curte”, a spus parlamentarul sucevean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputat PD-L: „Sinistraţii din Suceava nu mai au nevoie de haine uzate”.
 Vizualizări articol: 1087 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Deputat PD-L: „Sinistraţii din Suceava nu mai au nevoie de haine uzate”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pantofi cu toc trimis de
( 2 aug 2010, 22:45:56
Au de toate oameni.
Ce tot atat trimiteti ajutoare.
Partidul a avut grija de ei!
Multumim din inima partidului!
PS:am fost ironic.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei