Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 aug 2010 - Anul XV, nr. 179 (4470)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şeitan apreciază că este bun un brand de ţară care atrage atenţia, Vlădescu spune că "e în regulă"

Luni, 2 August 2010 (19:50:07)

Ministrul Muncii, Mihai Şeitan, a declarat, luni, că este bine că există un brand de ţară şi care poate "să atragă atenţia", în timp ce ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, nu a comentat foarte mult acest subiect, afirmând doar că "este în regulă".

Cei doi miniştri au răspuns astfel întrebaţi fiind de jurnalişti, într-o conferinţă de presă susţinută la Guvern, ce părere au despre logo-ul turistic al României.

Şeitan a arătat că nu se poate pronunţa ca şi estet, dar ca simplu cetăţean consideră că este bine că există un brand de ţară şi care poată să atragă atenţia.

"În ce măsură este interesant sau nu, asta trebuie să spună cei care îl utilizează şi, în general, cei de afară", a adăugat Şeitan.

La rândul său, Vlădescu a întrebat jurnaliştii dacă întrebarea îi este adresată din punct de vedere estetic sau al eficienţei, iar după ce i s-a precizat că este întrebat în calitate de reprezentant al Executivului şi ca simplu cetăţean, ministrul a răspuns: "E în regulă".

Ministerul Turismului a solicitat asocierii THR-TNS explicaţii privind similitudinile dintre frunza din brandul turistic şi alte simboluri comercializate pe internet şi a precizat că nu va efectua plăţi până la clarificarea acestor aspecte.

Asocierea THR/TNS susţine că brandul de turism şi toate componentele sale au fost create de ea şi, ca urmare, ele trebuie considerate originale, iar existenţa de elemente grafice cu grad mare de similitudine este relativ comună, dată fiind cantitatea semnificativă de desene pe internet.

Consiliul de Brand s-a reunit luni la sediul MDRT, pentru a discuta răspunsul THR-TNS legat de asemănarea dintre frunza din brand cu un alt logo comercializat pe internet.

Într-un interviu acordat MEDIAFAX, ministrul de resort, Elena Udrea, declară că ministerul poate plăti consorţiul THR-TNS, deocamdată, doar pentru partea de cercetare aferentă brandului turistic, nu şi pentru cea de creaţie, iar logo-ul va apărea, în scurt timp, pe etichetele multor produse.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeitan apreciază că este bun un brand de ţară care atrage atenţia, Vlădescu spune că "e în regulă".
 Vizualizări articol: 577 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Şeitan apreciază că este bun un brand de ţară care atrage atenţia, Vlădescu spune că "e în regulă"1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Badie Seitan! trimis de
( 2 aug 2010, 22:50:38
Iar se trezeste Ministrul Muncii vorbind aiurea si despre cu totul altceva decat ii tine partia. El, acum, e-n faza in care-si cauta protectorul si s-a gandit ca madame ministresse e dama buna si-l ia sub aripa ei ocrotitoare. Badie Seitan, ia-o mai usurel caci nu mai ai consiliera pe care s-o dai afara in locul matale!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei