Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 aug 2010 - Anul XV, nr. 179 (4470)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Audienţă la Zeus

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Da, e logică intenţia lui Mititelu de merge în audienţă la Zeus. Păi cum altfel poate fi contracarat acest Piţi, poreclit la modul admirativ Satana, adică un fel de Hades?! Băsescu nu e doar Preşedintele, el este instanţa supremă din Olimp, chiar şi din Venus şi Saturn unde, înainte de a deveni Zeus, fusese Poseidon. El face şi desface, spune şi nu tace, iar la fotbalul din Grădina Carpaţilor el hotărăşte când e ofsaid şi când nu. Are fir roşu la nea Ovi, la recurs, dar la Ivanovici la tocşou nu se bagă fiindcă nu-i plac chestiile astea incerte, cu „probabil cel mai...”. Dintotdeauna a mers la sigur, deci el, Zeus, este singurul care-i poate face dreptate lui Mititelu. O să-i spună mititelului celălalt să dea ordonanţă de urgenţă cu meci pierdut Stelei şi TVA de 50% pentru Becali. N-ar strica nici un impozit de 100% pe drepturi de autor pentru Gabi Safta, că poate aşa se lasă şpicherul de autorat. Oricum, peluzării juveţi suspectează meciul de blat, fapt care pune altfel în lumină schimbarea reuşită de Piţi în echipa adversă, când l-a băgat pe Piţi jr. în teren.

Mai pe seară, Unirea a pus de un nou 0-0, suficient ca să coboare Rapidul de la clasa întâi. Devine obsesiv acest scor pentru ciulini, dar teamă mi-e că gheaţa se va sparge curând la zeroul de la pasiv. Suita de scoruri albe denotă mai degrabă neputinţă decât soliditate, iar dacă ruşii de la Zenit le vor tăia şi sursa utopică de finanţare, banii din Liga Campionilor, s-ar putea să cadă batista de pe ţambal şi să iasă cu scandal.

La Vaslui, Porumboiu mai că l-ar trimite pe Caro pe urmele selecţionerului nord-coreean, dar nu pe şantier, ci pe ogor. Nu s-a zgârcit la pungă, n-o face nici în continuare, dar echipa nu întoarce deocamdată nimic, în afară de nişte emoţii neaşteptate pentru a smulge un punct unei echipe debutante în prima divizie (nu deţine palmaresul fostei ASA Târgu Mureş). Poate că pentru a câştiga campionatul, Porumboiu trebuie să apuce şi el pe drumul deschis de Mititelu. Şi cât de repede, până nu se face coadă!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Audienţă la Zeus.
 Vizualizări articol: 619 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Audienţă la Zeus0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei