Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 iul 2010 - Anul XV, nr. 176 (4467)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Admitere

Listele finale cu candidaţii admişi la universitatea suceveană, afişate astăzi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Listele finale cu candidaţii admişi la universitatea suceveană vor fi afişate astăzi, pe site-ul Universităţii Ştefan cel Mare Suceava, dar şi la intrarea principală din universitate.

Una dintre cele nouă facultăţi din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, şi-a prelungit cu două zile, adică până mâine, 30 iulie, inclusiv, perioada de înmatriculare a candidaţilor admişi.

Secretarul principal al universităţii sucevene, Crina Coroi, ne-a spus că Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport a depus o cerere la Biroul operativ al secretariatului universităţii, de prelungire a perioadei de înmatriculări a candidaţilor, pe motiv că la această facultate au fost şi probe practice, „şi s-au decalat puţin lucrurile”.

Toate celelalte facultăţi îşi vor prezenta astăzi listele finale cu candidaţii admişi la locurile fără taxă sau cu taxă şi la formele de învăţământ de zi sau ID. Ieri, la închiderea ediţiei, încă nu erau finalizate listele cu candidaţii înmatriculaţi pe fiecare facultate.

 

Note peste 9, la locurile fără plată

Candidaţii care nu s-au înmatriculat sunt rugaţi să-şi retragă personal, pe baza legitimaţiei de concurs şi a buletinului de identitate, actele depuse la dosar în zilele de 29 şi 30 iulie, între orele 8:00 – 16:00.

Din datele preliminare, afişate pe site-ul Universităţii Ştefan cel Mare Suceava www.usv.ro, pe fiecare facultate, cele mai căutate rămân Facultatea de Inginerie Alimentară şi cea de Ştiinţe Economice şi Administraţie, dar şi Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor şi de Istorie şi Geografie.

La majoritatea specializărilor din cadrul facultăţilor, ultima medie cu care s-a putut ocupa un loc bugetat de stat a fost peste 9, cei cu note mai mici fiind declaraţi admişi pe locurile cu taxă scoase la concurs.

Candidaţii cu cele mai mari note de admitere s-au înregistrat la Ingineria produselor alimentare/ Control şi expertiza produselor alimentare, 9,85,  Limba şi Literatura Română – (franceză germană) - 9,81, Administrarea Afacerilor - 9,74, Inginerie şi management în alimentaţia publică şi Agroturism - 9,62, Silvicultură – 9, 59, Inginerie Mecanică, mecatronică şi management - 9,39.

În ceea ce priveşte locurile cu taxă, acestea au fost ocupate de candidaţi în ordinea descrescătoare a mediilor, şi la majoritatea specializărilor ultima medie de admitere pe un loc cu taxă este în jur de 7.

 

Sesiunea din toamnă, în septembrie

Sesiunea de înscrieri din vară a avut loc în intervalul 12 – 21 iulie, apoi, între 21 – 23 iulie, au fost afişate rezultatele admiterii. În perioada 22 – 28 iulie s-a realizat înmatricularea candidaţilor admişi, urmând ca astăzi, atât pe site-ul universităţii, cât şi la intrarea principală a universităţii, să fie afişate listele finale cu candidaţii admişi şi înmatriculaţi.

În funcţie de aceste rezultate, conducerea universităţii va comunica şi numărul de locuri rămase pentru admiterea din toamnă, la fiecare facultate.

Pentru sesiunea din toamnă, înscrierile se fac în perioada 13 – 17 septembrie, iar probele de concurs, acolo unde este cazul, se vor ţine pe 18 septembrie, rezultatele urmând să fie publicate în perioada 17 – 20 septembrie. Înmatricularea candidaţilor admişi se va face în intervalul 20 – 24 septembrie.

Pentru anul universitar 2010 – 2011, instituţia de învăţământ superior suceveană oferă celor interesaţi 936 de locuri fără taxă şi 2.795 de locuri cu taxă pentru studiile de licenţă.

Pentru studiile de masterat au fost aprobate 580 de locuri bugetate şi alte 1.343 de locuri cu taxă. Pentru ciclul de studii universitare de doctorat au fost alocate 40 de locuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Listele finale cu candidaţii admişi la universitatea suceveană, afişate astăzi.
 Vizualizări articol: 661 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 3 voturi
Listele finale cu candidaţii admişi la universitatea suceveană, afişate astăzi4.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei