Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 iul 2010 - Anul XV, nr. 176 (4467)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Încă un pod din judeţul Suceava a fost închis

Joi, 29 Iulie 2010 (15:41:21)

Circulaţia rutieră pe podul de peste râul Suceava între localităţile Vereşti şi Roşcani a fost întreruptă începând de astăzi. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a precizat că această decizie a fost luată după ce unul dintre pilonii podului s-a lăsat cu aproximativ 30 de centimetri. De precizat că problemele la podul rutier dintre Liteni şi Roşcani au început în cursul anului trecut, când acelaşi pilon s-a tasat cu aproximativ 30 de centimetri. Începând de anul trecut, pentru a salva podul au fost impuse restricţii de circulaţie pentru maşinile de mare tonaj. Cu toate acestea, starea podului s-a agravat, motiv pentru care în momentul de faţă acesta reprezintă un pericol atât pentru maşinile mici, cât şi pentru pietonii care încearcă să-l traverseze.

Şeful administraţiei judeţene a mai precizat că specialişti din cadrul Direcţiei de Drumuri din cadrul CJ Suceava au început o expertiză tehnică pentru a se vedea care este starea podului. Gheorghe Flutur a precizat că administraţia judeţeană a solicitat sprijin financiar de la Ministerul Dezvoltării în vederea începerii lucrărilor de consolidare a podului de la Roşcani.

În prezent, trei poduri din judeţul Suceava sunt închise traficului rutier, fiind grav afectate de ultimele inundaţii. Dacă la podul dintre Liteni şi Roşcani construcţia rezistă încă, o situaţie mai gravă s-a înregistrat la podurile din Dorneşti şi Vereşti, ambele peste râul Suceava. La Dorneşti, o porţiune a podului a căzut în apele râului Suceava, iar la Vereşti podul s-a înclinat cu aproximativ 45 de grade.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă un pod din judeţul Suceava a fost închis.
 Vizualizări articol: 767 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Încă un pod din judeţul Suceava a fost închis0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mai ai unul trimis de
(30 iul 2010, 08:28:48
domnul prim ministru Flutur ar trebui sa stie ca din anul 2008 acel pod este cazut dar din inconstienta se circula pe el. Oricum domnia sa trebuia la aceasta ora sa aiba fondurile aprobate pentru repararea lui tinand cont ca zi de zi e la bucuresti dupa fonduri mai exact la vrajit ministri sa puna bete in roate popilor, da asta e alta discutie. Este interesant ca pana la finele mandatului adica 2012 domnul prim ministru mai prinde sigur o inundatie si pe ruta Suceava - Budeni (limita judetului cu Iasi) mai ramas un singur pod cel de la Dolhasca, care e si el destul de subred. Deci la finele mandatului domnul ministru isi va putea trece in portofoliu trei poduri distruse pe aceiasi ruta (Veresti, Liteni, Dolhasca) si o sosea neterminata Suceava - Dorna. Sa auzim de bine.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei