Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 iul 2010 - Anul XV, nr. 174 (4465)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pregătiri

Primăria Suceava vrea să demareze în forţă reparaţiile stradale, în baza noului contract

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De săptămâna aceasta, în municipiul Suceava va începe o nouă campanie de reparaţii stradale, cu cele două firme sucevene care au câştigat licitaţia organizată de primărie – SUCT şi Florconstruct.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că, imediat după semnarea contractului de reparaţii stradale, valabil pe durata unui an calendaristic, va insista ca cele două firme să înceapă treaba în forţă.

“Avem deja întocmită o listă de priorităţi, care cuprinde 12 străzi care vor fi reparate în perioada imediat următoare, prin plombare, dar şi prin turnarea de covoare asfaltice. Au fost alese zonele cele mai afectate, din toate cartierele Sucevei, iar în perioada următoare vom continua cu alte străzi, pe care să le refacem până la venirea sezonului rece”, a declarat ieri Ion Lungu.

Prima zonă din municipiul Suceava care va fi refăcută în baza noului contract de reparaţii stradale este în cartierul Zamca şi cuprinde strada Zamcei, pe porţiunea de la intersecţia cu strada Nicolae Milescu până la Vişinilor; strada Ion Neculce, de la intersecţia cu Dimitrie Cantemir până la cea cu Octav Băncilă, strada Vişinilor, de la intersecţia cu Zamcei la cea cu Octav Băncilă; precum şi strada Narciselor.

În cartierul Obcini, pe lista de priorităţi la reparaţii sunt trecute străzile Victoriei – pe porţiunea cuprinsă între strada Staţiunii şi blocul E.ON; strada Bistriţei, în zona Inspectoratului Teritorial de Muncă, a Agenţiei de Protecţie a Mediului şi într-o zonă cu societăţi comerciale; dar şi strada Slătioarei, în dreptul blocului MAPN, unde strada a fost afectată de o avarie ACET.

Punctual, se va interveni cu reparaţii şi pe Bulevardul George Enescu, în vreme ce lucrări mai ample vor fi făcute în zona centrală, pe străzile Sublocotenent Alexandru Ienceanu şi Nucului.

În Burdujeni, de săptămâna aceasta, ori cel târziu de săptămâna viitoare, va intra în reparaţii strada Eroilor, pe porţiunea cuprinsă între intersecţia cu strada Tineretului şi strada Bazelor.

Valoarea contractului pe care îl încheie astăzi Primăria Suceava cu cele două firme câştigătoare a licitaţiei de reparaţii stradale este de 200 de miliarde de lei vechi, o parte din bani urmând să fie utilizaţi anul acesta, iar restul, anul viitor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Suceava vrea să demareze în forţă reparaţiile stradale, în baza noului contract.
 Vizualizări articol: 740 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Primăria Suceava vrea să demareze în forţă reparaţiile stradale, în baza noului contract5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Domnului primar Ion Lungu trimis de
(27 iul 2010, 21:13:59
De strada Ghe Doja si Traian Vuia nu se mai spune nimic, domnule primar sau deja le-ati asfaltat, ca doar vorbiti de cateva luni despre asta. Am trecut azi pe acolo, sunt niste gropi cat toate zilele, iar in zilele astea nu stii cu ce sa mergi, ori cu barca ori cu tractorul. Stiu bine soferii ce circula intre Burdujeni si Itcani ce au de patimit saracele masini. Parca ati spus ca le asfaltati dupa ce au trecut ploile de acum 3 saptamani, dar observam ca dupa 3 saptamani de soare au venit alte ploi. Le mai asfaltati pana la iarna? Sa traiti bine, domnule primar!
2.   Re trimis de
(27 iul 2010, 21:21:28
Pai de vreo 3 ani tot demareaza.............dar tot pe loc raman:)
Domnule Mihuc eu 1 data pe luna merg la service sa indrept gentile la masina.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei