Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 iul 2010 - Anul XV, nr. 174 (4465)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iulius Mall

Haine elegante pentru femeile romantice, la „Chic”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noul magazin deschis în Iulius Mall Suceava - „Chic” - şi-a propus să încânte femeile tinere cu ţinute de zi, elegante, comode şi în tendinţele acestei veri. Colecţia Chic se adresează în special femeilor romantice, dar este pretabilă mai multor stiluri vestimentare: urban, extravagant, non-conformist.

Într-o paletă bogată de culori şi imprimeuri, din materiale vaporoase şi răcoroase, unele produse conţin motive inspirate din folclor, altele au aplicaţii subtile sau inserţii strălucitoare de paiete, pietre ori mărgele. Colecţia se defineşte mai ales prin romantism şi eleganţă şi se adresează femeilor active, până în 40 de ani.

Vitrinele preţios amenajate, cu decoruri în alb şi negru din pene de struţ, sunt încadrate între Bigotti şi Sabrini, la parterul Iulius Mall. Magazinul, atractiv amenajat şi spaţios, are pe umeraşe nu doar rochii, pantaloni, bluze şi caftane în croiuri de ultim moment, dar şi accesorii, majoritatea aduse de peste hotare. Bumbacul, mătasea, şifonul şi vâscoza predomină la capitolul ţesături. Modelele, de la clasic spre ultramodern, sunt nu doar comode, ci uşor de asortat cu garderoba oricărei femei. Preţurile sunt mai mult decât tentante, de la 29,9 lei şi până la 299,9 lei, pentru rochii foarte de elegante.

Şi bărbaţii au spaţiu generos rezervat în noul magazin Chic. Domnii care ţin neapărat să fie şic găsesc în noul magazin tricouri şi cămăşi în culorile verii sau în nuanţe închise, dar şi clasice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Haine elegante pentru femeile romantice, la „Chic”.
 Vizualizări articol: 2518 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Haine elegante pentru femeile romantice, la „Chic”2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei