Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 iul 2010 - Anul XV, nr. 174 (4465)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Videanu: Poate că cea mai mare problemă a PDL este că nu are înlocuitor pentru Băsescu

Marţi, 27 Iulie 2010 (19:19:49)

Ministrul Economiei, liderul PDL Adriean Videanu, susţine, într-un interviu acordat Revistei 22, că poate că cea mai mare problemă a partidului este că nu are înlocuitor pentru Traian Băsescu.

Întrebat dacă cei din PDL caută înlocuitor pentru Băsescu, Videanu a răspuns: "Deocamdată nu-l avem. Poate că asta e cea mai mare problemă pe care o are partidul".

Videanu a menţionat că nu ştie ca şeful statului să aibă vreo dificultate cu Guvernul sau cu unii dintre miniştri, menţionând că el personal are "comunicări normale" cu şeful statului.

Întrebat dacă trebuie făcută o remaniere, Videanu a răspuns: "La momentul potrivit, cred că e necesară".

Întrebat dacă "momentul potrivit" este termenul de graţie dat de preşedinte, Videanu a negat. "Nu. Acela e un termen mai mult preluat de presă, ca al unei remanieri. O remaniere trebuie făcută într-un moment de inflexiune a unui nou set de politici cu care vine Guvernul. De la o cădere economică dramatică, drumul către o relansare trece prin zero. Când se va ajunge pe acel punct cu un nou proiect de relansare economică, eu cred că e necesară o remaniere", a menţionat Guvernul.

El a mai spus că părerea sa este că premierul, chiar şi în ipoteza unei remanieri, trebuie să-şi ducă mandatul până la capăt

Întrebat dacă se poate discuta despre o lipsă de autoritate a premierului în gestionarea unor situaţii "de necoerenţă", Videanu a replicat că nu crede acest lucru. "În ciuda unor discuţii publice şi poate chiar a aparenţelor, premierul e mai autoritar decât ar trebui. Ieşirile acestea nu le pun pe lipsa de autoritate a cuiva, ci le pun pe o neglijenţă în comunicare a celor care fac aceste declaraţii", a spus Videanu.

Ministrul a menţionat că "Guvernul, în ansamblul lui, e perfect". "Cea mai mare problemă, pe care trebuie să o recunosc, este cea de comunicare publică", a adăugat liderul PDL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Videanu: Poate că cea mai mare problemă a PDL este că nu are înlocuitor pentru Băsescu.
 Vizualizări articol: 648 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Videanu: Poate că cea mai mare problemă a PDL este că nu are înlocuitor pentru Băsescu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei