Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 iul 2010 - Anul XV, nr. 174 (4465)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pe râul Moldova

Doi tineri, luaţi de apă cu tot cu căruţă, în timp ce căutau balast

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri au fost luaţi de curenţii râului Moldova în timp ce încercau să ajungă cu o căruţă pe o insuliţă, în căutare de balast. Ei nu au realizat la timp că nivelul apei crescuse, astfel că s-au trezit în mijlocul puhoaielor.

Au urmat scene de groază, în disperarea de se salva aceştia prinzându-se de căruţă şi de calul înhămat la aceasta. Din păcate, unul dintre tineri a dispărut fără urmă.    

 

Ieri, în jurul orei 10.20, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava a primit un apel la 112, prin care se anunţa că doi tineri care încercau să treacă râul Moldova cu o căruţă, în zona municipiului Câmpulung Moldovenesc, au fost luaţi de curentul puternic al apei. Soarta celor doi a fost pecetluită însă în câteva secunde, înainte ca cineva să le poată sări în ajutor.

Mirel Daniel Alexandroaie, în vârstă de 17 ani, din Câmpulung Moldovenesc, unul dintre tinerii din căruţă, a reuşit să se salveze, din câte se pare acesta agăţându-se chiar de calul ce era înhămat la atelaj (care s-a salvat şi el), ulterior înotând până la mal. Cel cu care venise în zonă după pietriş, Vasile Niga, în vârstă de 22 de ani, şi el localnic din Câmpulung, s-a prins de căruţă şi a fost luat cu tot cu aceasta de puhoaie. Bucăţi din atelaj au fost găsite în aval, însă din păcate tânărul nu a mai fost văzut de nimeni, şansele să se fi salvat fiind aproape nule.

 

Echipe formate din pompieri şi jandarmi, îl caută pe dispărut

Pompieri de la Grupa Operativă a ISU şi de la Detaşamentul Câmpulung Moldovenesc, în colaborare cu jandarmi, au început operaţiunile de căutare a dispărutului, până aseară acesta nefiind însă de găsit. 

Zona în care cei doi au fost luaţi de ape este în apropiere de Pârâul Morii şi, până la inundaţiile de luna trecută, prin apropiere exista şi un pod din lemn. Iniţial, apăruse o informaţie conform căreia nivelul apei râului Moldova ar fi crescut brusc, după o deversare controlată, din amonte, însă după ce s-au făcut verificări la „Apele Române” s-a constatat că nu a fost vorba de aşa ceva. Concluzia este că ploile căzute începând de duminică au crescut nivelul râului, însă cei doi tineri nu au realizat acest lucru, fiind luaţi de curenţi.

 

 

Ultima oră: Un copil surprins de viitură, iar un altul luat de ape

Un copil cu vârsta între 12 şi 14 ani a fost surprins, aseară, de viitură, pe râul Suceava, rămânând izolat între ape pe raza localităţii Paltin, comuna Brodina.

Ieri seară, în jurul orei 22:00, la închiderea ediţiei, minorul nu fusese încă salvat.

Din primele informaţii, în momentul în care a fost suprins de puhoaie, minorul se afla împreună cu fratele său, mai mic cu câţiva ani decât el. Acesta din urmă, din câte se pare, a fost luat de ape.

Vom reveni cu informaţii în ediţia de mâine.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri, luaţi de apă cu tot cu căruţă, în timp ce căutau balast.
 Vizualizări articol: 754 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi tineri, luaţi de apă cu tot cu căruţă, în timp ce căutau balast0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei