Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 iul 2010 - Anul XV, nr. 174 (4465)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proba inconştienţei

Şoferul care a călcat un copil de 14 ani avea alcoolemie de 2,25 la mie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şoferul care şi-a scăpat maşina de sub control şi a călcat, pe trotuar, un copil în vârstă de 14 ani era în stare avansată de ebrietate, confirmarea venind ieri, în urma rezultatelor probelor biologice, o primă probă indicând valoarea de 2,25 grame per litru alcool în sânge. A devenit astfel o certitudine că, pe lângă faptul că circula cu viteză excesivă, şoferul era şi în stare avansată de ebrietate, o combinaţie care a devenit mortală pentru un copil care a avut doar ghinionul de a se afla în faţa unui inconştient.

 

S-a transferat la un spital din Iaşi

Vinerea trecută, în jurul orei 18.00, pe strada Foresta din municipiul Vatra Dornei, George Pîslaru, în vârstă de 25 de ani, localnic din Dorna, circula la volanul unui autoturism Ford Mondeo. Practic acesta gonea la volan, din ancheta poliţiei rezultând că a intrat cu viteză excesivă într-o curbă deosebit de periculoasă, moment în care a scăpat volanul de sub control şi a ieşit în afara drumului, prin partea stângă.

Anton David, copilul de 14 ani care a sfârşit atât de tragic, se deplasa cu o bicicletă pe trotuar şi, aflat pe direcţia maşinii scăpate de sub control, a fost pur şi simplu strivit sub roţi, corpul fiindu-i găsit la câţiva metri distanţă, în incinta cimitirului din apropiere. După ce a trecut peste copil, şoferul s-a oprit într-un stâlp de beton, în urma impactului suferind un traumatism cranio-cerebral acut deschis, cu leziuni toraco-abdominale şi cu traumatisme la ambele picioare.

De la Spitalul Judeţean Suceava, conducătorul auto s-a transferat la o unitate spitalicească din Iaşi, anchetatorii fiind convinşi că acesta se va ascunde cât mai mult timp posibil prin spitale.

Şoferul de 26 de ani va răspunde în faţa legii pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, faptul că era în stare avansată de ebrietate agravând extrem de mult fapta sa. Pe de altă parte, după cum arată numeroase exemple recente publicate în presă, pedepsele primite de cei care comit omoruri din culpă în trafic nu sunt foarte mari, de cele mai multe ori familiile victimelor fiind foarte nemulţumite de soluţiile date.    

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferul care a călcat un copil de 14 ani avea alcoolemie de 2,25 la mie.
 Vizualizări articol: 756 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Şoferul care a călcat un copil de 14 ani avea alcoolemie de 2,25 la mie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   25 trimis de
(27 iul 2010, 12:15:06
In cele din urma ce varsta avea soferul?
La inceputul articolului avea 25 de ani, iar pana la inchiderea editiei a implinit 26 de ani?winking
1.1  RE: 25 trimis de
(27 iul 2010, 14:39:35
Asadar asta este singurul lucru care ti-a ramas tie in minte.
Totusi sper ca moartea acelui copil nu va trece neobservata (asa cum se practica pe la noi de obicei) si ca acel individ o sa plateasca fapta comisa. Apropos, expresii de genul "imi pare rau" sau "eram beat, nu judecam" nu cred ca il ajuta ba dimpotriva.
2.   25 mai mic decat 26 trimis de
(27 iul 2010, 15:37:29
"Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc."

Nu cred ca e cazul sa te intereseze pe tine ce retin eu dintr-un articol. Rezuma-te la continutul articolului sau la eventualele greseli din articol.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei