Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 iun 2010 - Anul XV, nr. 150 (4441)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cumplit

Tragedie la o înmormântare, după ce o maşină a trecut peste două femei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două femei care se duceau la o înmormântare au ajuns sub roţile unui microbuz, parcat chiar în faţa casei decedatei. Accidentul este unul total ieşit din comun, microbuzul luând-o la vale spre cele două femei, care nu au reuşit să se ferească.

 

Cumplitul accident s-a petrecut duminică, în jurul orei 12.45, pe DN 17, în comuna Iacobeni. Alexandru Iacoban, un bărbat în vârstă de 55 de ani, din municipiul Vatra Dornei, fiul bătrânei decedate, îşi oprise maşina în faţa casei acesteia, pe drumul naţional, şi se afla în gospodărie, pregătindu-se de îngropăciune.

Din ancheta poliţiei rezultă că maşina, o autoutilitară marca Mercedes-Benz Sprinter de transport marfă, a fost lăsată neasigurată, fără frână de mână şi cu schimbătorul de viteză în prima treaptă, astfel că, fiind într-o zonă de vale, s-a pus în mişcare.

 

Un ghinion teribil

Ghinionul teribil a făcut ca microbuzul să intre pe sensul opus de mers şi să le accidenteze, după aproximativ 50 de metri, pe cele două femei din sat, care se deplasau pe acostamentul drumului. Totul s-a întâmplat sub privirile oamenilor veniţi la înmormântare. Unii dintre ei au observat microbuzul scăpat de sub control şi au strigat spre cele două femeie să se ferească, însă a fost prea târziu.

Probabil şi din cauza vârstei, Aurora Groza, o bătrână în vârstă de 73 de ani, nu a mai apucat nici să se mişte din loc, microbuzul trecând peste ea şi omorând-o pe loc. Consăteana mai tânără care o însoţea, Mariana Morari, în vârstă de 51 de ani, a fost călcată şi ea de una dintre roţi, însă a scăpat cu viaţă. Personalul medical ajuns la locul accidentului a preluat-o cu o ambulanţă şi a transportat-o de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava. Aici, a fost diagnosticată cu politraumatism prin accident rutier, traumatism toracic cu multiple fracturi costale şi pneumotrax stâng, fiind internată în secţia Chirurgie. Din primele estimări ale medicilor, femeia are nevoie de aproximativ 40 de zile de îngrijiri medicale pentru a se vindeca, dacă nu apar complicaţii.

Proprietarul maşinii a fost verificat cu etilotestul, rezultatul fiind 0. Acesta a declarat în faţa anchetatorilor că a fost convins de faptul că a tras frâna de mână, ulterior încuindu-şi microbuzul cu cheile şi mergând în curte.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tragedie la o înmormântare, după ce o maşină a trecut peste două femei.
 Vizualizări articol: 5781 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 8 voturi
Tragedie la o înmormântare, după ce o maşină a trecut peste două femei3.858

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Inconstienta marca HRIBALAU! trimis de
(29 iun 2010, 16:34:48
-CE PRETENTII POTI SA AI DE LA UN NEMERNIC CUM E ALEXANDRU IACOBAN? VA SPUN EU CA NICI UNA. CINE IL CUNOASTE IMI VA DA SIGUR DREPTATE. D-ZEU SA O IERTE FE BIATE FEMEIE.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei