Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 iun 2010 - Anul XV, nr. 150 (4441)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infrastructură

Contestaţiile întârzie lucrările de reparaţii a drumurilor judeţene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de reparaţie şi întreţinere a drumurilor judeţene sunt întârziate de contestaţiile depuse de firmele care au pierdut licitaţia de atribuire a contractului pentru aceste investiţii. Anunţul a fost făcut de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava Daniel Cadariu, care a precizat că această instituţie a organizat, prin Direcţia de Drumuri şi Poduri, procedura de licitaţie deschisă în vederea atribuirii acordului cadru având ca obiect execuţia de lucrări de întreţinere şi reparaţii pe drumurile judeţene, precum şi servicii de deszăpezire, pentru o perioadă de trei ani, cu o valoare de 100 milioane lei.

El a arătat că firma câştigătoare a fost anunţată încă din data de 28 mai 2010, însă la începutul lunii iunie, două societăţi comerciale participante la licitaţie, fiecare în cadrul altor asocieri, au anunţat că au formulat contestaţii împotriva rezultatului.

De precizat că licitaţia organizată de Consiliul Judeţean a fost câştigată de asocierea de firme Transporturi Auto, SC Con 2000, SC Big Conf, toate din Botoşani şi SC Calcarul SA Pojorâta.

Daniel Cadariu a mai spus că în condiţiile în care au fost depuse cele două contestaţii, potrivit prevederilor legale, procedura de atribuire a lucrărilor a fost suspendată până la soluţionarea acestora.

„Acest lucru conduce la decalarea datei de încheiere a acordului cadru şi imposibilitatea demarării lucrărilor de reparaţii şi întreţinere a drumurilor judeţene. Deoarece până la această dată s-au înregistrat nenumărate cereri din partea primăriilor din judeţ pentru refacerea drumurilor, dorim să subliniem faptul că, după soluţionarea contestaţiilor şi încheierea acordului cadru, vor începe, cu maximă urgenţă, lucrările de reparaţii, în special plombările asfaltice şi balastarea drumurilor, mai ales în condiţiile în care fenomenele meteorologice din ultima perioadă au contribuit şi mai mult la degradarea drumurilor judeţene”, a declarat vicepreşedintele CJ Suceava. El a arătat că administraţia judeţeană are în administrare o reţea de aproape 1.140 de km de drumuri judeţene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contestaţiile întârzie lucrările de reparaţii a drumurilor judeţene.
 Vizualizări articol: 1164 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Contestaţiile întârzie lucrările de reparaţii a drumurilor judeţene1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Atentie trimis de
(29 iun 2010, 15:55:24
DJ 209A Horodniceni Falticeni e sub orice critica.... poate il reparati pana la sfarsitul anului

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei