Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 iun 2010 - Anul XV, nr. 150 (4441)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Hotelul Căprioara

O mie de oameni, la prima ediţie a Paradei Ciobănescului românesc şi a cailor Bucovinei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Circa o mie de suceveni au fost prezenţi, la sfârşitul săptămânii trecute, la Hotelul – Restaurant „Căprioara”, unde s-a organizat prima ediţie a „Paradei Ciobănescului românesc carpatin şi parada cailor Bucovinei”.

La evenimentul care a avut loc în zilele de 26 şi 27 iunie au participat, la paradă, circa 80 de câini din rasa Ciobănesc românesc carpatin şi 40 de cai bucovineni.

Chiar dacă vremea nu a fost foarte prietenoasă, frigul şi ploaia fiind prezente pe parcursul celor două zile de manifestări, frumuseţea exemplarelor de câini şi cai, veniţi din toată Bucovina, a adunat, la „Căprioara”, mulţi admiratori. Nu a lipsit nici distracţia, muzica, jocul, voia bună, alături de bucate tradiţionale, miel la proţap, balmoş, mămăliguţă şi brânză de oi, miel la ceaun şi alte delicatese, stropite şi cu vin şi ţuică din belşug.

 

Ediţia a II-a, la începutul lui septembrie

Patronul Hotelului Căprioara, Flavius Munteanu, ne-a spus că este mulţumit de cum s-a desfăşurat prima ediţie a „Paradei Ciobănescului românesc carpatin şi parada cailor Bucovinei”, acţiune desfăşurată cu sprijinul Clubului Naţional de Câini Ciobăneşti Româneşti, motiv pentru care, în prima duminică din luna septembrie a acestui an, „vom organiza cea de-a doua ediţie a paradei de câini şi cai, la care se vor adăuga şi expoziţii de porumbei, de iepuri, vor fi mai multe concursuri şi premii substanţiale”.

„Fiind prima ediţie, am dorit să vedem cât de receptivi sunt oamenii la astfel de evenimente. S-a văzut că, în ciuda vremii, lumea a fost interesată. Fiecare participant la paradă a primit o diplomă, s-a făcut şi un clasament cu cele mai bune exemplare. În toamnă, la ediţia a II-a, vrem să oferim premii substanţiale câştigătorilor. Ne gândim să introducem o taxă modică la înscriere, iar din banii adunaţi să facem cupe şi să oferim şi premii în bani. Pot să se înscrie şi crescători de Ciobănesc românesc carpatin din alte judeţe, mai ales că drumul spre locaţie este reparat, nu mai pune probleme turiştilor, iar parcul de agrement și ambianţa de bun-gust, rafinament şi confort pe măsura celor trei stele de pe frontispiciul hotelului pot face faţă exigenţelor turiştilor”, a completat patronul de la „Căprioara”.

Persoanele care vor să participe la cea de-a doua ediţie a „Paradei Ciobănescului românesc carpatin şi parada cailor Bucovinei”, manifestare organizată de Hotel Căprioara, pot să se înscrie pe e-mail: HotelCaprioara@yahoo.com sau să sune la numerele de telefon 0766.488.871/ 0230.529.065.

 

Cursuri de echitaţie, la „Căprioara”

Hotelul Căprioara oferă circa 50 de locuri de cazare şi o paletă largă de servicii, restaurant, sală de conferinţe, agrement, mini fermă, stână turistică, spaţiu de joacă, grădină de vară, terasă, parcare.

Ca o noutate în materie de atracţii turistice, după cum ne-a spus Flavius Munteanu, la Hotelul Căprioara se pot organiza cursuri de echitaţie.

„Pe lângă drumeţii, plimbări hipice, cu caleaşca, cu ATV-ul, cu montain bike-ul, focuri de tabără, pescuit, vânătoare, seri de dans, seri bucovinene, ne-am gândit să organizăm şi cursuri de echitaţie, pentru că avem la mini fermă ponei şi cai”, a explicat patronul hotelului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O mie de oameni, la prima ediţie a Paradei Ciobănescului românesc şi a cailor Bucovinei.
 Vizualizări articol: 1293 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
O mie de oameni, la prima ediţie a Paradei Ciobănescului românesc şi a cailor Bucovinei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei