Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 iun 2010 - Anul XV, nr. 139 (4430)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Delăsare

Zilele Sucevei ar putea fi sărbătorite printre mormane de pământ şi gropi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii ar putea fi puşi în situaţia neplăcută de a sărbători Zilele Oraşului în atmosfera dezolantă a unui Centru ciuruit de şanţuri de canalizare, gropi pentru cămine de canalizare, mormane de pământ, dar şi gropi apărute după surparea asfaltului în zonele unde s-au efectuat lucrări ISPA anul trecut.

Concertele şi spectacolele dedicate Zilelor Sucevei sunt la un pas de a fi compromise din cauza organizării defectuoase a celor de la Pfeiffer, care în loc să se mobilizeze să termine lucrarea începută pe strada Nicolae Bălcescu în data de 19 mai în trei săptămâni, aşa cum a promis iniţial, a tergiversat lucrarea în aşa hal că nu au habar de pot termina nici măcar până pe 24 iunie, când vor pleca acasă pentru trei zile.

Deşi iniţial au spus că vor finaliza lucrarea până pe 10 iulie, pentru a lăsa timp municipalităţii sucevene să refacă zona centrală, puternic afectată de lucrările ISPA pe apă şi canalizare, cei de la Pfeiffer au “uitat” complet de angajamentul făcut şi l-au luat pe “nu ştiu” în braţe.

Astfel, întrebat de primarul Ion Lungu dacă lucrările de pe Nicolae Bălcescu vor fi finalizate săptămâna aceasta, sau cel mult până la jumătatea săptămânii viitoare, cu tot cu refacerea străzii, reprezentantul firmei Pfeiffer la comandamentul ISPA de ieri a ridicat din umeri nepăsător şi a răspuns “Nu ştiu”, ca mai apoi să facă pe neştiutorul să întrebe când s-au angajat ei să finalizeze rapid lucrarea aia, susţinând că nu au spus vreodată aşa ceva.

Deranjat de răspuns, primarul Sucevei i-a atras atenţia reprezentantului Pfeiffer că riscă să-i schimbe complet părerea despre seriozitatea firmei, în condiţiile în care de mai bine de o lună şi jumătate le tot atrage atenţia asupra necesităţii grăbirii lucrărilor pe strada respectivă, iar ei pun în pericol desfăşurarea Zilelor Oraşului, printr-un ritm de lucru total neadaptat situaţiei.

În aceste condiţii, conducerea Primăriei Suceava este pusă în postura de a interveni pe toate căile necesare – prin beneficiarul final, ACET şi firma de consultanţă Eptisa să-i grăbească pe cei de la Pfeiffer, să finalizeze întreaga lucrare până joia viitoare, când oamenii lor vor pleca acasă, la Cluj şi vor reveni abia luni, după Zilele Sucevei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zilele Sucevei ar putea fi sărbătorite printre mormane de pământ şi gropi.
 Vizualizări articol: 686 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Zilele Sucevei ar putea fi sărbătorite printre mormane de pământ şi gropi4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Curatenie trimis de
(16 iun 2010, 12:23:08
ma bucur si sunt alaturi de locatarii din centru....decit sa fie iar haosul din centru orasului cu ocazia sarbatorilor, mai bine sa nu se termine lucrarile......nu stiu de ce , cu toata criza si nenorocirile care se abat asupra noastra, "primarul" nostru drag si ales, tine mortis sa faca aceste - asa zise - petreceri, tot in centru. Nu stie ce mizerie se face, ce galagie, haos, betii nesfirsite, distrugeri de trotuare, spatiul verde, totul,totul..... si nu se lasa.....plus banii care se cheltuie in vint in loc sa se foloseasca la altceva....... FELICITARI Dl.LUNGU........ pt. petreceri este loc destul sus pe platoul cetatatii nu in sufletul si pe capul locatarilor......
2.   No problem trimis de
(16 iun 2010, 12:25:29
Nu-i nik, o sa crapam in noi mici si bere in gropi si praf, ce mai conteaza !!! Aveati cumva alte pretentii de la Lungu ?? Sau credeti voi cumva ca Suceava este oras?? De ce nu muta bilciul de zilele Sucevei cu fum de mici si scrumbie, concerte de iti sparg urechile si miros de urina la Cetate sau undeva in afara orasului, ca sa nu deranjeze locuitorii din centru ? Ce vina au oamenii aia, sa indure in fiecare an tiganeala numita pompos ziele Sucevei? Si ei platesc impozite si taxe locale la primarie si sint tratati cu galagie infernala, fum si mirosuri ingrozitoare ! Domnule Lungu, organizeaza zilele Sucevei in fata casei dumitale sa vezi cum e !!!!!!!!
3.   Contracte beton trimis de
(16 iun 2010, 12:57:24
foarte interesant cum in situatia unui contract trebuie sa aduci argumente de genul "imi voi schimba parerea despre seriozitatea firmei"....sigur i-a mobilizat astfel pe executanti primarul nostru. cred ca in acel contract (nu datorita comisioanelor primite de primar), la capitolul "sanctiuni" este un singur alineat: "APOSTROFARE VERBALA"
4.   Trebuie sa sarbatorim? trimis de
(16 iun 2010, 13:18:28
Oare trebuie sa sarbatorim? Mai bine ar repara drumurile primarul asta! Dar daca nu face nu se intorc in buzunar comisioanele...
5.   Sarbatorim 20 ani furati trimis de
(16 iun 2010, 14:41:54
Eu propun initierea unor adevarate marsuri de zilele Sucevei ca sa le stea in gat micii incompetentilor din primarie si prefectura. Marsuri de proFUNDa apreciere pentru conducatorii nostri iubiti, viitori castrati ai judetului si chiriasi ai penitenciarului Botosani. Propun exprimarea afectiunii pentru acestia prin catapultarea oualelor lui Nastase drept in cefele late si pline de intelepciune si interes fata de poporul roman. Partile anatomice faciale nu trebuie nici acestea ignorate, infrumusetarea figurilor marcante ce conduc destinele acestui judet fiind completata prin tapetarea cu rosii si corcoduse a acestora. Sa va fereasca D-zeu Lungule sau Fluturel sa luati cuvantul pe vreo scena ca afectiunea noastra pomenita anterior va fi dovedita pe deplin.
6.   Amuzant trimis de
(16 iun 2010, 17:19:11
,,Zilele Sucevei ar putea fi sarbatorite printre mormane de pam�nt si gropi". Bun. Cum adica ,,ar putea"?
7.   ... trimis de
(16 iun 2010, 19:19:32
Praf in ochi pentru cei care l-au votat pe edil. Firmele care executa lucrari sunt controlate de catre PDL (probabil ca au sponsorizat la greu PDL-ul) si acu' isi recupereaza banii bagati in campanie. Acestea (firmele) discuta numai la nivel central si nu se uita la vorbele unui primar de oras din moldavia

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei