Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 iun 2010 - Anul XV, nr. 136 (4427)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sinucidere la 17 ani

Şi-a pus ştreangul de gât, dezamăgită că iubitul pleacă în străinătate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără care nu împlinise încă 18 ani a fost găsită spânzurată în podul casei în care locuia, din primele cercetări ale poliţiei rezultând că este vorba de o sinucidere, produsă pe fondul unei decepţii din dragoste. Gestul acesteia i-a şocat pe toţi cei care o cunoşteau pe fată, comportamentul ei din ultima perioadă fiind unul cât se poate de normal.

Tânăra, Beatrice J., din Rotunda-Liteni, şi-a pus capăt zilelor joi după-amiază, în jurul orei 18.00, la puţin timp apropiaţii făcând descoperirea şi anunţând poliţia. Părinţii nu au putut găsi nici o explicaţie pentru gestul extrem al fiicei lor, fiind în stare de şoc.

Tânăra tocmai termina clasa a XI-a, la Grupul Şcolar „Iorgu Vârnarv Liteanu” din localitate, şi până cu câteva zile în urmă se implicase activ în organizarea unor manifestări prilejuite de încheierea anului şcolar.

Ce se ştie până acum este că fata ar fi avut un prieten cu un an mai mare, care absolvise clasa a XII-a, şi tocmai o anunţase că în cel mai scurt timp va pleca la muncă în Grecia. Fata, care spera ca acesta să rămână în localitate, să-şi continue studiile şi să fie alături de ea, ar fi suferit enorm de pe urma acestei decizii şi chiar l-ar fi ameninţat pe băiat că îşi va pune capăt zilelor.

„Avea rezultate bune la învăţătură, era o fată veselă, volubilă, suntem sideraţi de această cumplită veste. Aveam ore cu ea, stătea în prima bancă, un copil cuminte, chiar a şi fost la birou la mine în această săptămână, era în regulă”, ne-a spus profesorul Ninu Leneschi, directorul coordonator al grupului şcolar.

El avea cunoştinţă de un mesaj lăsat de fată pe telefonul mobil înainte de a muri, în care spunea că viaţa nu mai are rost dacă prietenul pleacă de lângă ea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a pus ştreangul de gât, dezamăgită că iubitul pleacă în străinătate.
 Vizualizări articol: 2489 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Şi-a pus ştreangul de gât, dezamăgită că iubitul pleacă în străinătate3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Moarte trimis de
(12 iun 2010, 16:30:44
avea 18 ani deja...dar nu cred ca varsta conteaza neaparat.si cel mai simplu este sa dam vina pe o dezamagire in iubire...dar de fapt sunt atatia oameni care sunt dezamagiti si cu toate asta nu comit asemenea act egoist dupa parerea mea.nu cred ca mai gandesti limpede ca sa comiti asemenea gest. si da. de obicei nimic din ziua respectiva nu prevesteste ce va urma pentru ca oricum suntem prea ocupati de persoana noastra ca sa mai avem timp sa "citim" semnalele de ajutor din partea celor care sunt prea timizi sa strige ajutor...un copil

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei