Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 iun 2010 - Anul XV, nr. 135 (4426)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsuri anti-piraterie

Plăcuţele de înmatriculare a cinci autoturisme, confiscate în trafic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tot mai mulţi dintre transportatorii pirat din municipiul Suceava rămân cu maşinile trase pe dreapta timp de şase luni, după ce o lege nouă dă putere autorităţilor de control să le confişte plăcuţele de înmatriculare ale autoturismelor.

Astfel, în urma unor controale iniţiate de Primăria Suceava împreună cu Poliţia Rutieră şi ARR, cinci taximetrişti pirat au rămas fără maşină pe o perioadă de 180 de zile, având de achitat şi amenzi consistente, după ce au fost prinşi în trafic, traşi pe dreapta şi puşi să îşi scoată singuri plăcuţele de înmatriculare şi să le predea Poliţiei. Dacă ar fi refuzat să facă acest lucru, aceştia ar fi rămas şi fără permis de conducere.

Autoturismele ale căror plăcuţe de înmatriculare au fost confiscate până acum sunt un Volkswagen Golf SV 08 CRY, un Volkswagen Passat cu numărul SV 09 RTW, un alt Volkswagen Passat cu numărul BH 5767BM, un Volkswagen Golf – SV 09 TOA şi un microbuz SV 08 MRO.

Dacă proprietarii autoturismelor cu care se făcea transport ilegal de persoane au fost amendaţi cu câte 1000 de lei, într-un singur caz au fost date două amenzi de câte 1000 de lei, iar pentru că şoferul se află la a patra abatere, i se poate întocmi şi dosar penal.

În cazul microbuzului surprins preluând clienţi de pe un alt traseu, neautorizat, pe lângă confiscarea plăcuţelor s-a recurs şi la aplicarea unei amenzi de 15.000 de lei, din care s-a plătit jumătate în 48 de ore.

Viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi a precizat că în perioada următoare pregăteşte noi controale care vor avea ca efect eliminarea din trafic a celor care se ocupă de transport ilegal de persoane, taximetriştii fiind dispuşi să depună şi mărturie în astfel de cazuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Plăcuţele de înmatriculare a cinci autoturisme, confiscate în trafic.
 Vizualizări articol: 693 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Plăcuţele de înmatriculare a cinci autoturisme, confiscate în trafic5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei