Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 iun 2010 - Anul XV, nr. 133 (4424)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Anul acesta

Premiul I nu se acordă la concursul “Toţi pentru curăţenia oraşului”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Nici una dintre asociaţiile de proprietari din Suceava nu va primi premiul I la concursul de curăţenie iniţiat în primăvară de municipalitatea suceveană, care a pus la bătaie şi premii de jumătate de miliard de lei vechi.

Anunţul a fost făcut ieri, la şedinţa lunară cu conducerea asociaţiilor de proprietari, de către primarul Ion Lungu, care, anterior, i-a mustrat pe mulţi dintre preşedinţii şi administratorii de asociaţie că doar au mimat implicarea în campania de curăţenie de primăvară.

“La concursul „Toţi pentru curăţenia oraşului” asociaţiile de locatari s-au implicat, dar nu suficient. Unii au fost mai percutanţi, s-au implicat, alţii mai puţin. Ca atare, anul acesta premiul I nu se dă, dar se reportează.  Premiul I, de 200 de milioane lei vechi, va fi transformat în patru menţiuni, de câte 50 de milioane de lei fiecare, astfel încât, în loc de o menţiune, vor fi acordate cinci menţiuni”, a declarat Lungu, care şi-a exprimat nemulţumirea faţă de rezultatele prea puţin vizibile ale campaniei de curăţenie la nivelul asociaţiilor de proprietari.

Drept urmare, în şedinţa de Consiliu Local de la finele lunii iunie vor fi aduse modificări la regulamentul concursului „Toţi pentru curăţenia oraşului”, premiul I urmând să fie transformat în patru menţiuni.

Asociaţia de locatari care va ocupa locul II în concurs va încasa 15.000 lei (150 de milioane de lei vechi), cea de pe locul III – 10.000 de lei, iar cinci asociaţii vor fi recompensate pentru eforturile lor cu câte 5.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premiul I nu se acordă la concursul “Toţi pentru curăţenia oraşului”.
 Vizualizări articol: 957 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Premiul I nu se acordă la concursul “Toţi pentru curăţenia oraşului”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei