Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 iun 2010 - Anul XV, nr. 133 (4424)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Deranj minim

Ion Lungu le-a cerut constructorilor ISPA să lucreze mai mult în timpul nopţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Firmele care lucrează pe ISPA au început să ia tot mai mult în calcul posibilitatea de a lucra în timpul nopţii, atât ca urmare a solicitărilor exprese venite din partea conducerii Primăriei Suceava, cât şi a temperaturilor ridicate înregistrate în ultimele zile.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, i-a lăudat pe cei de la TMUCB pentru faptul că în ultima vreme au tras tare pentru a finaliza unele lucrări, multe dintre acestea fiind executate în timpul nopţii, când nu au mai afectat circulaţia rutieră, şi a cerut celor de la Pfeiffer să procedeze la fel, în mai multe situaţii.

Una din aceste situaţii, în care celor de la Pfeiffer li s-a recomandat să lucreze pe timpul nopţii, este cea a unor săpături de mare adâncime care trebuie să fie făcute pe strada Gheorghe Doja, ce leagă cartierele Burdujeni şi Iţcani.

Din cauza adâncimii mari la care trebuie făcute lucrările la reţeaua de canalizare, în zonă va fi adus un utilaj de mari dimensiuni, care va bloca aproape complet strada şi ar cauza o aglomerare şi mai mare a traficului de pe Calea Unirii, singura rută alternativă care le mai rămâne şoferilor.

De altfel, problemele de trafic care apar de obicei vara în Suceava, când numărul de maşini creşte şi mai mult odată cu venirea acasă a celor care lucrează peste hotare, l-au determinat pe primarul Ion Lungu să insiste ca măcar o parte din lucrările ISPA, care afectează principalele artere de circulaţie, să fie executate în timpul nopţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ion Lungu le-a cerut constructorilor ISPA să lucreze mai mult în timpul nopţii.
 Vizualizări articol: 643 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ion Lungu le-a cerut constructorilor ISPA să lucreze mai mult în timpul nopţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bla...bla trimis de
(10 iun 2010, 07:38:05
din nou lungu intervine si "insista"......oare nu ar fi mai bine sa impuna? in curtea sa din Prelipca la fel ar accepta deranjul si intarzierile? SIGUR NU....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei