Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 mai 2010 - Anul XV, nr. 123 (4414)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragedie

Electrician, tată a trei copii, mort pe loc, după ce a căzut de pe scară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, tată a trei copii minori, a sfârşit tragic după un accident produs din cauza unei clipe de neatenţie şi a ghinionului teribil. Accidentul de muncă s-a produs miercuri după-amiază, în jurul orei 16.30, în comuna Grăniceşti, în timp ce victima, alături de un coleg de serviciu, lucra la un stâlp electric din localitate, aflat la marginea şoselei. Cel mai probabil din cauza unui moment de neatenţie, bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut în cap pe asfalt, murind imediat.

Din ancheta efectuată de specialiştii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Suceava rezultă că Stejar Bucaciuc, care locuia în satul Bursuceni, comuna Vereşti, era angajat al firmei Lux-Electric SRL Suceava, societate care are un contract de colaborare cu Primăria comunei Grăniceşti privind întreţinerea iluminatului public.

Bărbatul s-a urcat pe un stâlp electric pentru a efectua o serie de verificări, căzătura producându-se în timp ce se pregătea să coboare de pe scara mobilă pe care se afla. Căzut cu capul în jos, pe carosabil, acesta a suferit o fractură craniană şi şi-a rupt coloana, neavând nici o şansă de supravieţuire.             

Şeful Serviciului Sănătate şi Securitate în Muncă din cadrul ITM Suceava, inspectorul Florin Moisa, a declarat că din primele cercetări rezultă că bărbatul avea echipament de protecţie, inclusiv cască, şi până cu câteva clipe înainte de accident avusese ataşată şi o centură de siguranţă, pe care el singur a desfăcut-o în timp ce încerca să coboare. El a precizat că nu se poate încă pronunţa dacă reprezentanţii firmei au vreo vină în acest caz, urmând a se verifica dacă angajatul a fost instruit, dacă atribuţiile de serviciu îi permiteau să efectueze lucrarea pe care o executa şi dacă scara folosită era una corespunzătoare pentru o astfel de operaţiune.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, procurorul de caz urmând a stabili cert cauzele care au dus la tragedie şi dacă existăpersoane responsabile pentru moartea bărbatului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Electrician, tată a trei copii, mort pe loc, după ce a căzut de pe scară.
 Vizualizări articol: 863 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Electrician, tată a trei copii, mort pe loc, după ce a căzut de pe scară3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei