Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 mai 2010 - Anul XV, nr. 123 (4414)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Peste 400 de invitaţi

Daniela Gyorfi şi Margareta Clipa cântă la nunta interpretului Recolciuc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Daniela Gyorfi, Margareta Clipa, Angela Rusu şi alţi artişti autohtoni sunt invitaţi să cânte la nunta interpretului Alexandru Recolciuc, care va avea loc duminică, 30 mai, la sala polivalentă de la Conacul Domnesc. Cununia religioasă va avea loc tot duminică, la ora 17:00, la biserica din Plăvălari, comuna Udeşti, unde s-a născut interpretul.

După oficierea cununiei religioase, Mihaela şi Alexandru Recolciuc, care au spus „Da” în faţa ofiţerului stării civile în toamna anului trecut, vor urca într-o limuzină neagră şi se vor deplasa spre locul petrecerii. Ei vor fi însoţiţi de naşii Liliana şi Nelu Mincă (Liliana Mincă este fosta şefă a Loteriei Române), care le-au fost martori şi la cununia civilă, şi de Liliana şi Nelu Fediuc.

 

Nuntă „violet”

La nuntă sunt aşteptaţi peste 400 de invitaţi, rude, prieteni, politicieni, interpreţi de muzică populară, oameni de afaceri. Fiecare invitat este întâmpinat cu cupe de şampanie şi pişcoturi. Mirii şi naşii vor avea pahare personalizate. Sala unde are loc petrecerea va fi ornată în violet, culoare la modă în ultima perioadă. Câteva sute de buchete de flori naturale vor fi aşezate pe fiecare masă. Mirele ne-a spus că nimic nu i s-a părut mai greu decât să-i „aşeze” pe invitaţi la masă. „Trebuie să fim atenţi cum îi aşezăm pe invitaţi la masă. Să nu se simtă stingheri, pentru că nu se cunosc toţi între ei. Lumea trebuie să danseze, să cinstească, să se bucure alături de noi de acest eveniment”, a completat Recolciuc.

 

Ţinute de aproape 2.000 de euro

Mirele va purta un costum negru, clasic, iar mireasa o rochie albă, ambele ţinute fiind cumpărate de la o casă de modă din Bucureşti, pentru care Alexandru Recolciuc a scos din buzunar aproape 2.000 de euro. Pentru că este interpret de muzică populară şi nu a uitat unde-i sunt rădăcinile, Alexandru Recolciuc a dorit să organizeze o nuntă tradiţională, din care să nu lipsească nici bucatele bucovinene, dar nici muzica populară. Din meniu nu vor lipsi sărmăluţele cu smântână şi mămăliguţă, friptura stropită cu vin, prăjiturile de casă, vinul alb şi roşu servit în carafe, ţuica de prună.

 

Tort de ciocolată, de aproape 40 de kilograme

Tortul miresei va fi de ciocolată, aşezat pe mai multe niveluri, şi împodobit cu trandafiri multicolori. Pentru a sătura pe toată lumea, deliciosul tort va avea aproape 40 de kilograme.

Interpreţii de muzică uşoară şi populară care vor cânta şi distra oaspeţii celor doi însurăţei vor fi acompaniaţi de instrumentişti cunoscuţi, în frunte cu profesorul Cristi Ruscior. Patru perechi de dansatori, din Formaţia „Flori de Sânziene” Zahareşti, vor prezenta câteva suite de dansuri populare.

Nu vor lipsi nici surprizele. Alexandru Recolciuc ne-a spus că invitaţii săi vor avea parte şi de prezenţa unei trupe etno dance de la Bucureşti, al cărui nume nu a dorit să-l divulge, pentru a nu „strica” surpriza. „Invitaţii se vor bucura şi de un superb foc de artificii. Noi încercăm să fim o gazdă bună. Vrem să ne distrăm, dar, în primul rând, vrem ca lumea să se simtă bine. Este un moment deosebit în viaţa fiecărui om, şi nu putem să-l trecem oricum. Momente din timpul nunţii vor fi filmate şi transmise de posturile de televiziune naţionale OTV şi Acasă TV, dar şi de posturile locale”, ne-a spus mirele.

 

 

De la Plăvălari, la „Balada”

Interpretul de muzică populară Alexandru Recolciuc s-a născut în satul Plăvălari, comuna Udeşti, pe 10 aprilie 1978. A debutat în anul 2001, la emisiunea televizată „Ploaia de stele”. După acest moment, a participat la mai multe festivaluri şi concursuri din ţară, unde a obţinut premii. Recolciuc îşi aminteşte că viaţa artistică pentru el a început după ce a citit un anunţ într-un ziar local, în care se spunea că maestrul George Sîrbu, dirijor şi folclorist, doreşte să înfiinţeze un ansamblu folcloric de tineret, numit „Balada”. A cântat un an în grupul vocal „Balada”, apoi şi-a ales o carieră solo.

Prima piesă pe care a interpretat-o la un post de televiziune a fost „Zori de ziuă se revarsă”, piesă interpretată de artistul Nicolae Furdui Iancu, după care au urmat şi alte piese populare, multe dintre ele culese din Bucovina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Daniela Gyorfi şi Margareta Clipa cântă la nunta interpretului Recolciuc.
 Vizualizări articol: 1943 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.90/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.9 din 10 voturi
Daniela Gyorfi şi Margareta Clipa cântă la nunta interpretului Recolciuc2.9510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Casa de Piatra! trimis de
(28 mai 2010, 11:55:22
Le doresc celor 2 casa de piatra sanatate fericire !
2.   Fosta prostituata trimis de
(28 mai 2010, 13:26:40
RECOLCIUC asta nu prea are multa minte dovada ca chemat o fosta PROSTITUATA sa-i cante la nunta. De ce nu a invitat-o de exemplu pe Sofia Vicoveanca,Margareta Clipa etc. Rusine sa-i fie. Vai de steaua lui.
2.1  RE: Fosta prostituata trimis de
(28 mai 2010, 15:28:09
...... ce conteaza trecutul, a invitat-o foarte bine. Cat despre sofia e cam expirata hora aia clasica la nunti, am servit destule, la inceput a fost ok acum e boooring. Margareta daca nu ai observat a fost invitata. Cred ca tu esti din cei care li s-a diminuat salariul sau p[ensia si nu vezi bine.
3.   Casa de piatra! trimis de
(28 mai 2010, 13:35:41
fiecare din noi,oamenii avem cate o "scapare" mai mica sau mai mare... asa ca Dauntsa nu mai fi rea,cu toti facem greseli intr'un fel sau altul,Sanatate si numai bine atat d'lui recolciuc cat si tuturor cititorilor...happylove struck:X
4.   Casa de piatra! trimis de
(28 mai 2010, 13:41:13
Mda, mare personalitate si Recolciuc asta...
Oricum, le urez celor 2 casa de piatra, multa sanatate si sa fie fericiti impreuna.
5.   Bun baiat,, pacat de fata trimis de
(28 mai 2010, 16:59:51
ma railor nu va mai luati de bietul baiat ca e copil fain,eu o aduceam pe sexy braileanca sa-mi cante......la ce stie ea mai bine
6.   Nonvalori trimis de
(28 mai 2010, 18:32:03
de cand e si asta mare vedeta si trebuie bagat in seama?
7.   Atentie trimis de
(28 mai 2010, 22:27:58
Felicitari domnule comisar Fediuc Nelu. Poate la mai mare ????
8.   Doamna Minca trimis de
(28 mai 2010, 23:11:58
Bre oameni buni !voi ati vazut cine a cununat?
Liliana Minca!?!...Mare om mare vedeta .Cate a facut femeia asta pentru tara......
Stefan cel Mare?NU! Gica Hagi?NU!
Maia Morgenstein?NU! LILIANA MINCA!!!DAaaaa

9.   Ciprian spune trimis de
(29 mai 2010, 09:08:43
baiiiiiiiiiiiiiiiii MICHAEL JACKSON din plavalari bravoooooooooooo tie ma bucur pt tine
10.   Artificii,,,, trimis de
(29 mai 2010, 22:46:36
Abia astept sa vad splendidul foc de artificii

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei