Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 apr 2010 - Anul XV, nr. 88 (4379)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Plăceri penale

Patru ani de închisoare, pentru o partidă de sex în trei cu forţa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din municipiul Câmpulung Moldovenesc dat în urmărire generală de mai bine de un an, după ce pe numele său a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru viol, a fost prins, în cursul zilei de joi, pe raza localităţii de domiciliu.

Nicolae Mirvald (39 de ani) figura pe lista urmăriţilor generali din 12 martie 2009, după ce judecătorii l-au condamnat definitiv şi irevocabil la patru ani de închisoare, pentru un viol comis asupra unei minore în vârstă de 16 ani.

Victima este chiar verişoara amantei pe care Mirvald o avea în 2007, atunci când s-au petrecut faptele.

Potrivit rechizitoriului prin care câmpulungeanul a fost dat pe mâna instanţelor de judecată, inculpatul, căsătorit şi cu un copil acasă, avea o relaţie extraconjugală cu o minoră de 16 ani, elevă  la un liceu din Câmpulung Moldovenesc.

La 22 iunie 2007, bărbatul s-a întâlnit, în zona pieţei agro-alimentare din localitate, cu amanta sa, care era însoţită de o verişoară, E.T., de aceeaşi vârstă, şi le-a invitat pe cele două la cabana fratelui său, situată în zona „Şandru” din localitate. 

Ajunşi la cabană, explică procurorii anchetatori, între Nicolae Mirvald şi amanta sa a avut loc o mică ceartă, eleva reproşându-i iubitului ei că se întâlneşte şi cu alte femei. La un moment dat, însă, cei doi au început să se sărute şi să se mângâie, retrăgându-se într-un dormitor.

Cum numai nu ieşeau din cameră, cealaltă minoră s-a dus să vadă ce se întâmplă, surprinzându-şi verişoara şi pe iubitul acesteia în timp ce se dezbrăcau. Jenată, a închis uşa la loc şi s-a dus pe terasa de la parterul cabanei.

Între timp, incitat de ideea unei partide de sex în trei – se arată în rechizitoriu – Nicolae Mirvald i-a propus amantei sale să-şi cheme şi verişoara alături de ei, însă aceasta l-a refuzat pe motiv că ruda ei este virgină.

Totuşi, susţin oamenii legii, bărbatul nu a vrut să renunţe la fantezia sa şi a ieşit pe jumătate dezbrăcat din cameră, spunându-i minorei că o cheamă verişoara sa în dormitor.

Deşi fata şi-a dat seama de intenţiile acestuia şi l-a refuzat, Mirvald a prins-o de mână, a încuiat uşa de la intrare şi a tras-o după el în cameră.

 

Victima, internată aproape o lună la Ginecologie şi Psihiatrie 

În rechizitoriul întocmit de anchetatori se arată că Nicolae Mirvald şi-a dezbrăcat amanta, în timp ce o ţinea puternic de mână pe verişoara acesteia, să nu fugă.

A dezbrăcat-o apoi şi pe aceasta şi a întreţinut raport sexual cu ambele minore.

La un moment dat, bărbatul a observat că verişoara amantei sale sângerează puternic, motiv pentru care i-a dat o altă pereche de pantaloni, găsită prin cabană, şi a plecat urgent până în oraş să cumpere tampoane.

A revenit după scurt timp şi s-a oferit să le ducă pe cele două fete înapoi în oraş, cu maşina sa, ameninţându-le să nu spună nimic părinţilor sau poliţiei.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a revenit în aceeaşi zi la cabana fratelui său, a aruncat blugii victimei în pârâul Şandru şi a spălat salteaua murdară de sânge.

Între timp, E.T., care a fost dusă acasă la verişoara ei, se simţea foarte rău şi a leşinat de câteva ori, motiv pentru care a fost transportată de urgenţă la spital.

Adolescenta a fost internată cinci zile la secţia de ginecologie, iar apoi a suferit un şoc psihic, fiind internată în perioada 28 iunie-11 iulie 2007, în secţia de psihiatrie a spitalului din Câmpulung Moldovenesc.

La internare, E.T. prezenta „insomnie, depresie, dispoziţie tristă, labilitate emoţională şi astenie fizică şi psihică”.

Pentru leziunile suferite, medicii legişti au considerat că tânăra are nevoie de 24-25 de zile de îngrijiri medicale.

În faţa anchetatorilor şi judecătorilor, Nicolae Mirvald a susţinut că atât amanta sa, cât şi verişoara acesteia au fost de acord să facă sex în trei, însă E.T. a susţinut varianta violului, după ce, din cauza hemoragiei suferite, familia ei a aflat de tot ceea ce s-a întâmplat la cabană.

 

Prins după un an de căutări 

Nicolae Mirvald, urmărit general din luna martie a anului trecut, a fost prins în urmă cu două zile, în urma unor informaţii primite de judiciariştii Poliţiei Câmpulung, pentru prinderea acestuia fiind solicitat şi sprijinul a două grupe din cadrul Serviciul Poliţiei de Intervenţie Rapidă.

Surse judiciare ne-au mărturisit că, în momentul în care şi-a dat seama că poliţiştii i-au depistat ascunzătoarea (n.r. – unul dintre imobilele fratelui său), Nicolae Mirvald a încercat să fugă cu un motoscuter, însă a dat nas în nas cu unul dintre echipajele de poliţie care au înconjurat zona.

„A fost condamnat la patru ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de viol şi se sustrăgea de la executarea pedepsei cu închisoarea. Cel în cauză a fost condus sub escortă la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava şi introdus în arestul unităţii”, a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Gabriel Panţiru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru ani de închisoare, pentru o partidă de sex în trei cu forţa.
 Vizualizări articol: 1145 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Patru ani de închisoare, pentru o partidă de sex în trei cu forţa5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   "viol" trimis de
(17 apr 2010, 11:39:21
il stiu stiu pe tipul (i se mai spune si codita, si in tot timpul urmarii generale a fost in clung) asta si se plimba nestingherit prin clung de multa vreme si nu se ferea deloc. cred ca a suparat pe cineva si l-a dat pe mana politiei sucevene. cat despre domnisoara "violata" din cate am auzit a fost filmata in timp ce intretinea raporturi sexuale cu el, si ea, jubila de bucurie si era tare neastamparata, nicidecum contrariata ca este violata cum sustine. pentru a se putea dezvinovati in fata parintilor a zis ca a fost violata.panarama..
1.1  RE: "viol" trimis de
(17 apr 2010, 17:30:27
Exact asta voiam sa scriu si eulaughing Figura pe listele militienilor din martie 2009..mars ma de aici (ma refer la oamenii legii). Sunt mai mult ca sigur ca asta nu s-a miscat din zona aia 1cm si nu l-a cautat nimeni, cum a zis si BOBJR mai sus. Nu ma intereseaza daca a fost viol sau a fost de fapt consimtit. Enervant e faptul ca militienii se dau asa mari cautatori de infractori si se plimba de colo colo cu burtoacele lor pline de c.acat facand nimic.
2.   Baa trimis de
(17 apr 2010, 19:30:06
baaa, ce ditaimai capul are boul asta...ptiuuu, coarne ii mai trebuiau
3.   O minciuna inventat trimis de
(17 apr 2010, 20:25:32
totul este o minciuna,si asta nu este cody,e fratesu,au dat tigani spaga la procuror !! cand cele doua parasute ,iau rapit fata acestui tip si au tinuto ascunsa in padure 2 zile,nu sa intamplat nimic leau condamnat cu suspendare ca de sa dat spaga aferenta la procuror,inregistrare cu fetele care recunosteau ca au fost de acord si ca au reclamat de frica parintilor! nu sa luat in considerare, si inca o mie de nereguli,de fapt procurori au recomandat casarea cazului din cauza neregurilor,dar judecatorul trecut peste capul tuturor si a dat o sentinta foarte controversata!! cat despre nevinovatia fetelor sant dovezi ca le place s....il in 3 si ca sant niste" gospodine"!!!de fapt la spital a fost trasportata de nicu !!!! tot dosarul asta e bazat pe spaga si minciuna !!!!
4.   Ptr BOBjr trimis de
(17 apr 2010, 20:28:57
tu nu ai nici o ideie despre ce vorbesti! codita e alcineva ,dar ce sa mai vrb
5.   Ptr BOGHI67 trimis de
(18 apr 2010, 01:05:23
spun si eu ce am auzit, caci crede-ma acest tip de oameni nu merita atentie din partea mea si nu i=am urmarit faptele. il cunosc ca are tupeu mare, a sarit la bataie la cineva din cauza unei depasiri. cap sec. cate parasute sunt pe toate drumurile cu niste minore si-a gasit sa isi faca de lucru? treaba lui
6.   Castrat trimis de
(18 apr 2010, 10:19:14
Acest individ ar trebui castrat dar fara anestezie. Un vagabond din Campulung care se da si smecher

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei