Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 apr 2010 - Anul XV, nr. 88 (4379)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Inconştienţă

Incendiu de proporţii într-o gospodărie, de la o ţigară aruncată de un trecător

Duminică, 18 Aprilie 2010 (15:23:48)

O ţigară aruncată de un trecător, în curtea unei gospodării, a provocat un incendiu de proporţii, care a lăsat pagube mari în urmă. Focul a izbucnit vineri noapte, în jurul orei 23.00, spre gospodăria afectată aparţinând lui Gheorghe R., din comuna Grămeşti, deplasându-se pompierii de la Garda de Intervenţie Siret. 
La faţa locului, pompierii au găsit un incendiu care cuprinsese adăpostul de animale al gospodăriei, existând riscul de a se extinde şi la locuinţa proprietarului, şi la una aparţinând unui vecin. 
Focul a fost lichidat în aproximativ trei ore, distrugând adăpostul de animale, construit din lemn, cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp, circa 3 tone fân, circa 200 kg porumb, 12 mc lemn de foc şi 100 kg cartofi, bunuri aflate în anterior. Pagubele sunt estimate la 20.000 de lei, din fericire cele două imobile alăturate nefiind afectate de flăcări. 
După cum a precizat căpitanul Dan Baltaru, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, din primele cercetări rezultă că focul a izbucnit de la o ţigară aruncată în apropierea adăpostului. Cum construcţia din lemn se afla lângă gardul de la şosea, pompierii cred că un trecător a aruncat un muc de ţigară fără a realiza că poate declanşa o nenorocire. Aşa cum se întâmplă în astfel de situaţii, focul a izbucnit după ce a ars mocnit timp de câteva ore. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incendiu de proporţii într-o gospodărie, de la o ţigară aruncată de un trecător.
 Vizualizări articol: 2944 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incendiu de proporţii într-o gospodărie, de la o ţigară aruncată de un trecător0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei