Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 apr 2010 - Anul XV, nr. 88 (4379)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cercetări poliţie

Circ cu un şofer prins la volanul unei maşini radiate din circulaţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer tras pe dreapta în cadrul unui control de rutină a făcut circ cu poliţiştii, refuzând să dea probe pentru stabilirea alcoolemiei, în cele din urmă oamenii legii întocmindu-i dosar penal şi ducându-i maşina la poliţie, deoarece era radiată din circulaţie şi nu s-a putut stabili cum a ajuns în posesia acestuia.   

Totul s-a întâmplat joi, în jurul orei 13.00, când oamenii legii de la Postul de Poliţie Moldoviţa, aflaţi în serviciu de patrulare pe strada Gării din localitate, au tras pe dreapta o maşină condusă de Nicolaie M., în vârstă de 36 de ani, din Vama.

Poliţia precizează că tânărul prezenta simptome specifice consumului de alcool, şi, în primă fază, a refuzat verificarea pe loc cu etilotestul. A acceptat apoi să se deplaseze la spital, la Câmpulung Moldovenesc, însă a refuzat să dea sânge, astfel că i s-a întocmit dosar penal pentru refuz de recoltare de probe biologice.

În paralel, după verificările din baza de date, s-a stabilit că maşina pe care o conducea acesta era radiată din circulaţie de pe data de 8 iulie 2009, ultimul proprietar fiind o societate din Bucureşti.

Conform procedurilor, maşina a fost indisponibilizată, fiind dusă la sediul Poliţiei Moldoviţa, pentru a se clarifica modul în care a intrat Nicolaie M. în posesia acesteia.

Tot joi, însă ceva mai târziu, în jurul orei 22.00, un control al poliţiei pe raza comunei Cârlibaba a dus la depistarea lui Grigore I., un şofer în vârstă de 53 de ani, din comuna Moisei, judeţul Iaşi, care nu deţine permis de conducere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Circ cu un şofer prins la volanul unei maşini radiate din circulaţie.
 Vizualizări articol: 2294 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 4 voturi
Circ cu un şofer prins la volanul unei maşini radiate din circulaţie4.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei