Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 apr 2010 - Anul XV, nr. 86 (4377)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 15 -21 aprilie

Joi, 15 aprilie

A.S.U.S Welcome Back Party, la Babylon

Petrecere incendiară organizată cu sprijinul A.S.U.S. - Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava, la Club Babylon. Va fi întreţinută de Dj Cioco & Mc Dany, ambii rezidenţi Club Babylon Suceava.

 

Expoziţia de prezentare a Colegiului de Artă “Ciprian Porumbescu” , City Galley - 15 aprilie – 5 mai 

Expoziţia cuprinde lucrări de pictură, grafică, monumentală, tapiserie, arhitectură şi design. Deschiderea expoziţiei are loc astăzi, la ora 17:00.

Elevii claselor a VIII-a, interesaţi de oferta educaţională a Colegiului de Artă “Ciprian Porumbescu” Suceava, sunt invitaţi să participe la Workshopul organizat, în perioada 27 martie – 27 mai, în zilele de marţi şi joi, între orele 14:00 – 18:00, la City Gallery, unde vor avea loc demonstraţii practice şi se va acorda consultanţă de specialitate. Elevii pot fi însoţiţi de părinţi sau de profesorii de desen din şcoală.

 

Expoziţie, la Iulius Mall

Un vernisaj şi o expoziţie de pictură au fost rezervate iubitorilor de artă vizuală. Astăzi, Nicolae Zepciuc expune 20 de lucrări realizate în propria manieră artistică exclusiv în ulei, reunite sub genericul „Accente moderne”. Nicolae Zepciuc, membru al Societăţii Artiştilor şi Amicilor Artelor Plastice din Bucovina, îşi vernisează picturile la ora 15:00, la parterul Iulius Mall, culoarul dinspre Domo.

 

 

Vineri, 16 aprilie

Noaptea devoratorilor de poezie

Începând cu ora 19:00, la mansarda Music Pub, Zidul de Hârtie organizează Noaptea Devoratorilor de Poezie. Membrii cenaclului îşi propun demararea unui adevărat maraton literar, un recital ce însumează poeme aparţinând lui Virgil Mazilescu şi Mircea Ivănescu precum şi alte lecturi-surpriză. Invitatul acestei ediţii este Deniz Otay, proaspătă membră a comunităţii RoLiteratura, care va lectura din creaţiile proprii. Intrarea este liberă.

 

Mexican Party, la Babylon

O super petrecere cu tematică, cu un special club mix cu Dj Cioco, în cadrul căreia vom oferi metri de tequila din partea casei – Club Babylon - şi vom continua super oferta de 3 lei pe shot!

 

 

Sâmbătă, 17 aprilie

Târgul Colecţionarilor

Pasionaţii de obiecte cărora patina timpului le-a sporit valoarea sunt aşteptaţi să târgovească la... Târgul Colecţionarilor. Societatea de Numismatică şi Filatelică Română, secţia Suceava, a programat o nouă întâlnire cu anticarii şi buchiniştii din Bucovina şi din ţară. În acest sfârşit de săptămână, 17 şi 18 aprilie, între orele 10:00 şi 22:00, colecţionarii care expun spre vânzare mărturii ale trecutului promit o fascinantă incursiune mai cu seamă în perioada interbelică şi în ultimele decenii. Piese de decor şi de mobilier elegant, candelabre, cărţi, manuscrise, ilustrate, monede, ceasuri şi podoabe pot fi admirate şi cumpărate la preţuri de târg.

 

Atelier de Creaţie

Iulius Mall Suceava dedică sfârşitul de săptămână copiilor. Atelierul de Creaţie al Palatului Copiilor îi aşteaptă, sâmbătă, la ora 12:00, la KidsLand, toţi prichindeii care fie se plictisesc, fie au părinţi fără timp, fie bunici fără răbdare sau bone părăsite de inspiraţie.

În aceeaşi zi, dacă „Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti!”. Micuţii care au harul povestirii sunt aşteptaţi, de la ora 17:00, să servească adulţilor şi celor mari de prin preajmă un meniu complet de copilărie savuroasă.

 

Super concert Anda Adam, la Babylon

Aşa cum v-a obişnuit, Club Babylon Suceava este probabil unul dintre cele mai fierbinţi locuri din Suceava. De la începutul anului şi până acum a avut numai invitaţi super cunoscuţi în showbiz-ul din România, printre care Deepside Deejays, Puya, Anna Lesko, Connect-R, Guess Who & Spike sau Paraziţii. Sâmbătă aceasta o avem ca invitată pe Anda Adam! Printre hiturile sale se numără "Nu mă uita" (alături de RACLA), „Ochii mei”, „Ajutor”, „Sufletul meu”, „Destination Unknow” sau superhitul anului „Love on You”.

 

Concert JayKo feat Anya, concert SNAP, la Shopping City

Shopping City Suceava sărbătoreşte doi ani. Va avea loc ultima extragere săptămânală ce are ca premii 10 vouchere de cumpărături, fiecare în valoare de 200 lei şi alegerea câştigătorului / câştigătoarei marelui premiu „2 Ani de cumpărături gratuite în Shopping City Suceava” (acordat sub formă de vouchere în valoare de 200 lei pe lună, timp de 24 de luni). Începând cu ora 17:00 -  concert JayKo feat Anya şi super concert SNAP.

JayKo si Anya sunt unul dintre noile proiecte de succes ale acestui an. JayKo este un nume foarte cunoscut în lumea clubbing-ului, el fiind deopotrivă DJ, VJ, producător şi MC, iar Anya este fosta componentă a trupei Hi-Q.

SNAP a concertat pentru prima dată în România în 1992, în deschiderea show-ului Michael Jackson de la Bucureşti.  Pe plan mondial, SNAP a vândut peste 57 de milioane de albume în toată lumea şi a câştigat peste 200 de discuri de aur şi de platină.

Membrii celebrei trupe americane dance vor interpreta melodii noi, dar şi câteva dintre cele care i-au făcut celebri în întreaga lume: „The Power”, „Oops Up” sau „Rhythm is a Dancer”.

 

Fotbal – Cupa Hagi Danone pentru copii

Timp de două zile, pe 17 şi 18 aprilie, stadionul Areni va găzdui Turneul Zonal al Cupei Hagi Danone la fotbal pentru copii.

Competiţia cuprinde două întreceri, una dedicată şcolilor şi alta rezervată cluburilor.

 

Duminică, 18 aprilie

Bursă a Locurilor din Grădiniţe, la Iulius Mall

O inedită Bursă a Locurilor din Grădiniţe va avea loc duminică, de la ora 10:00. Toate grădiniţele din Suceava vor participa astfel la cea de-a VIII-a ediţie a Târgului Educaţional al Instituţiilor de Învăţământ Preşcolar din Judeţul Suceava. Unităţile preşcolare îşi vor prezenta locurile disponibile, etapele de înscriere, dotările de care dispun, proiectele pe care le-au realizat, dar şi propunerile de activităţi pentru următorul an şcolar.

 

Teatrul de Păpuşi „Puppet”

De la ora 12:00, Teatrul de Păpuşi „Puppet” transformă în Iulius Mall marionetele în personajele preferate ale prichindeilor din basme şi poveşti populare.

Până la sfârşitul lunii, „KidsLand Club te premiază!” cu una din cele 1.500 de ore oferite gratuit pentru joacă şi distracţie. Fiecare client care cumpără de minimum 40 lei jucării, jocuri, haine, încălţăminte sau accesorii din magazinele dedicate copiilor primeşte pe loc pentru cei mici o oră de voie bună la KidsLand.

 

„Ai grijă de inima ta!”

Toată luna aprilie, Centrofarm are grijă de inima ta. Zilnic, între orele 16:00 şi 20:00, fiecare client Iulius Mall poate face gratuit o electrocardiogramă. Centrofarm verifică starea de sănătate a bucovinenilor şi recomandă măsurarea periodică a presiunii sângelui, care poate salva vieţi. De aceea, vino în Centrofarm din Iulius Mall şi „Ai grijă de inima ta!”.

 

Club Life by Dj Cioco , la Babylon

Raiul coboară pe pământ în cadrul programului Club Life by Dj Cioco! Show incendiar cu cele mai sexy animatoare, la Club Babylon.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 2596 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei