Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 apr 2010 - Anul XV, nr. 86 (4377)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Filieră

Transport de 27.000 de pachete de ţigări de contrabandă, interceptat de poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Trei maşini în care se aflau nu mai puţin de 27.000 de pachete de ţigări de contrabandă au fost trase pe dreapta, ieri, pe raza municipiului Fălticeni, în urma unor informaţii valorificate de poliţişti.

Oamenii legii ştiau că prin zonă urma să treacă un transport mare de ţigări de contrabandă şi au făcut filtre.

Nu au avut mult de aşteptat, pentru că în jurul orei 11:00, un echipaj de poliţie a oprit în trafic trei autoturisme.

Prima maşină, un Ford Focus, era condus de un anume Marius Cozianu, în vârstă de 40 de ani, din Bucureşti, iar în interiorul autoturismului a fost găsită cantitatea de 11.400 de ţigări. Al doilea autoturism, un Hyundai Accent, era condus de Vasile Mihai, de 34 de ani, din comuna Gîrbovi, judeţul Ialomiţa, iar pe bancheta din spate se afla un tânăr din Bucureşti, Ionel Sadoveanu, de 26 de ani. În Hyundai, oamenii legii au găsit 6115 pachete de ţigări.

Alte 9470 pachete de ţigări au fost găsite în cel de-al treilea autoturism, Renault Megane, la volanul căruia se afla Paul Roman, de 43 ani, din oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov.

Din câte se pare, marfa urma să ajungă pe piaţa din Bucureşti.

Cei patru suspecţi au declarat că au cumpărat marfa de la o persoană necunoscută din municipiul Suceava, însă oameni legii sunt convinşi că aceştia ştiu exact cine e vânzătorul şi au bănuieli că nu e prima oară când respectivii transportă marfă de contrabandă.   

„Cele aproximativ 27.000 pachete de ţigări de provenienţă extracomunitară, în valoare de aproximativ 250.000 lei, cât şi cele trei autoturisme au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor”, a declarat, aseară, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspectorul principal Gabriel Panţiru, precizând ca suspecţii sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la contrabandă.

 

Prinşi în apropierea frontierei, în timp ce cărau ţigări 

O captură importantă de ţigări de contrabandă au realizat-o şi poliţiştii de frontieră, în noaptea de marţi spre miercuri.

La câteva minute după miezul nopţii,  un echipaj a observat în apropierea frontierei un grup de  persoane care transporta cinci colete voluminoase.

Agenţii poliţiei de frontieră au reuşit să pună mâna doar pe doi dintre suspecţi, doi tineri din Brodina (Dănuţ S. -33 de ani, şi Tiberiu P., de 26 de ani), restul grupului reuşind să fugă.

În urma inventarierii celor cinci colete,  poliţiştii de frontieră au descoperit 7450 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, 3000 marca More şi 4450 de Viceroy, în valoare de 30.450 lei.

„Celor două persoane li s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la contrabandă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontiera, comisarul Poroch-Seriţan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Transport de 27.000 de pachete de ţigări de contrabandă, interceptat de poliţie.
 Vizualizări articol: 3254 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 4 voturi
Transport de 27.000 de pachete de ţigări de contrabandă, interceptat de poliţie3.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei