Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 apr 2010 - Anul XV, nr. 86 (4377)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Infracţiuni în lanţ

Prins după ce s-a izbit într-o maşină, a acroşat o femeie şi a fugit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Autorul accidentului petrecut joia trecută în cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, când de la o banală tamponare s-a ajuns la urmăriri în trafic, chei smulse din contact şi ameninţări, a fost depistat de poliţie, pe numele său fiind întocmit un dosar penal ce vizează săvârşirea a trei infracţiuni.

În ziua respectivă, în jurul orei 22.45, poliţia a fost sesizată că un şofer cu o maşină înmatriculată în Marea Britanie s-a izbit, într-o parcare, într-un alt autoturism şi a plecat de la faţa locului. În urma sa a plecat, cu o maşină, fiica proprietarului maşinii avariate, Oana T., în vârstă de 20 de ani, din municipiul Suceava, împreună cu trei prieteni. Pe strada Mircea Damaschin, şoferul a fost ajuns din urmă, între acesta şi urmăritori izbucnind un scandal. La un moment dat, rezultă din ancheta poliţiei, tânăra i-a smuls cheile din contact şoferului, încercând să-l oprească. Acesta însă a scos o cheie de rezervă şi a demarat în trombă pe lângă cei patru, acroşând-o pe tânăra de 20 de ani.

În urmă cu două zile, în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de la Biroul Rutier Suceava, şoferul fugar a fost identificat, după verificarea în baza de date stabilindu-se că acesta nu deţine permis de conducere.  

Iulian Rotariu, în vârstă de 20 de ani, domiciliat în comuna Vereşti, a recunoscut implicarea în evenimentul rutier, însă a declarat că nu şi-a dat seama că a acroşat-o pe cea care încerca să-l oprească.

„Şoferul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de <vătămare corporală din culpă>, <conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoană ce nu posedă permis de conducere> şi <părăsirea locului faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie>”, a declarat inspectorul principal Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prins după ce s-a izbit într-o maşină, a acroşat o femeie şi a fugit.
 Vizualizări articol: 769 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Prins după ce s-a izbit într-o maşină, a acroşat o femeie şi a fugit4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei