Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 apr 2010 - Anul XV, nr. 83 (4374)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dans penal

Un tânăr mort şi unul după gratii, după o ceartă stupidă la discotecă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr a fost omorât în bătaie, iar un altul a ajuns, ieri după-amiază, cu cătuşe la mâini, în arestul poliţiei, în urma unui scandal stupid şi fără rost la o discotecă.

Vineri seară, în discoteca organizată în satul Păiseni, comuna Cornu Luncii, un tânăr din comuna Mălini, Vasile Isăilă (25 de ani), s-a luat la bătaie cu un localnic, Constantin Moroşan (21 de ani).

Conflictul spontan dintre cei doi a izbucnit, din ce spun martorii, de la un motiv cât se poate de stupid, acela că unuia dintre tineri i s-a părut că celălalt se “dădea şmecher”.

Cert e că tânărul din Mălini i-a împărţit câţiva pumni celuilalt tânăr, acesta din urmă plecând destul de “boţit” din local şi sunând după ajutoare.

Dându-şi seama că scandalul va lua amploare, Vasile Isăilă a apelat la câţiva consăteni de-ai săi, prezenţi în discotecă, să-l ia la plecare şi pe el cu maşina, mărturisindu-le faptul că mai mulţi localnici din Păiseni i-au pus gând rău.

Tinerii din Mălini au fost de acord şi l-au luat pe Isăilă în maşina lor.

 

Lovit în cap cu pumnii şi picioarele

Era aproape de miezul nopţii. La ieşirea din Păiseni, însă, drumul era blocat de un autoturism pus de-a curmezişul.

Când s-au dat jos să vadă ce s-a întâmplat, tinerii din maşina care se îndrepta spre Mălini au fost atacaţi de o altă grupare de tineri, din care făcea parte şi Constantin Moroşan şi fratele acestuia, Vasile Moroşan, în vârstă de 31 de ani.

Cei doi fraţi s-au năpustit asupra lui Vasile Isăilă şi au început să-i care pumni şi picioare, în bătaia generală iscată folosindu-se şi pari şi bucăţi de lemn rupte din garduri.

Vasile Isăilă, din câte se pare, a fost lovit iniţial de Vasile Moroşan, după care a încercat să fugă spre un pârâu din zonă, însă a fost ajuns din urmă chiar de către tânărul cu care avuse conflictul în discotecă.

Constantin Moroşan, susţin anchetatorii, l-a lovit în zona capului cu pumnii, cu picioarele şi genunchii, oprindu-se abia când victima nu mai mişca deloc.

Vasile Isăilă a murit la scurt timp, din cauza  unei hemoragii subdurale şi a unui edem cerebral.

În urma bătăii de la Păiseni, şi alţi tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale, unii dintre ei ajungând chiar la spital.

 

Cei doi fraţi, colegi de celulă doar pentru o noapte

La Păiseni, s-au deplasat încă din noaptea crimei ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, precum şi un procuror criminalist din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Suceava.

Audierile martorilor şi ale tinerilor implicaţi în scandal s-au prelungit până a doua zi, seara, când oamenii legii i-au reţinut pentru 24 de ore pe cei doi fraţi Moroşan.
Vasile şi Constantin Moroşan au fost duşi, ieri după-amiază, în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Constantin, pentru omor calificat, iar fratele său, pentru loviri sau alte violenţe şi ultraj contra bunelor moravuri.

Din sala de judecată a ieşit fără cătuşe la mâini doar fratele mai mare, faţă de care judecătorii au dispus cercetarea în stare de libertate.

Constantin Moroşan, în schimb, a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, fiind închis într-una din celulele de la subsolul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Ceilalţi tineri implicaţi în bătaia generală nu au depus încă plângeri, iar poliţiştii încearcă identificarea tuturor protagoniştilor scandalului de la Păiseni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr mort şi unul după gratii, după o ceartă stupidă la discotecă.
 Vizualizări articol: 1168 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.82/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 11 voturi
Un tânăr mort şi unul după gratii, după o ceartă stupidă la discotecă3.8511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Primitivi trimis de
(12 apr 2010, 12:12:01
salbatici, necivilizati... dar SMECHERI!
2.   Ha! trimis de
(12 apr 2010, 15:25:54
Cati sunt ca ei... si nu numai la tara, ci si in oras. Ei fac judecatalaughing
3.   Multi ani la mititica trimis de
(12 apr 2010, 16:09:16
Tampitul asta rade? Daca dupa ce a facut o crima asta rade inseamna ca nici nu ar trebui sa mai iasa din puscarie deloc, asta nici nu are regrete, fata de tampit ce are!
4.   MIRLANI RASA PURA trimis de
(12 apr 2010, 16:38:07
Acum o sa se racoreasca bine.Ce le-o fi trebuind la vitele astea discoteca nu stiu.Cert este ca totul e de la bautura,care ar trebui interzisa la si linga discoteci.Chiar si la oras unde si acolo mirlanimea este prezenta.
5.   ... trimis de
(12 apr 2010, 17:37:06
Totul se raporteaza la nivelul de civilizatie care ii chinuie pe acesti indivizi. Culmea e ca pentru ei incidentul este ceva normal, ceva de genul: uite ai vazut cum Costi al nostru l-a facut pe alalalt? S-a dat el smecher, da' cu Costi nu i-a mers... acu' e in mormant. Tare baiat Costi asta, peste 10 ani iese.
6.   Nu este frumos... :( trimis de
(12 apr 2010, 18:01:07
Ar trebuii ca legile sa fie mult mai aspre cu acesti "jmekeri" de 2 lei...Am umblat prin toata europa dar noi suntem cu cel putin 100-150 de ani in urma altor tari civilizate,atat din punct de vedere al infrastructurii cat si al civilizatiei... totusi sper ca intr'o buna zi ne vom "domestici" si noi... sanatate, pace si numai bine tuturor...sad
6.1  RE: Nu este frumos... :( trimis de
(12 apr 2010, 20:39:51
Draga umblatule. Multumim ca ne impartasesti impresii de peste granita, dar avem parte de toate informatiile de care avem nevoie de la "italieni" si "spanioli" de fiecare data cand isi fac transumanta. Si sa stii ca nu toti ne dam cu batele in cap, ca primitivii de mai sus...
7.   Cum?! trimis de
(12 apr 2010, 21:14:34
Discoteca? In satul Paiseni?! In comuna Cornu Luncii?! Pai asa o manifestare , intr-un asa amplasament ,ar trebuie sa se numeasca din prima turnir ,nu discoteca !
8.   Fara cuvinte trimis de
(12 apr 2010, 23:19:42
Se zvoneste ca idiotul asta care mai are puterea sa mai si zambeasca dupa toate ce a facut ar avea si SIDA din pacate...ptr altii

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei