Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 apr 2010 - Anul XV, nr. 83 (4374)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tupeu penal

Ameninţa trecătorii cu un cuţit în mână, în plină zi, în centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În plină zi, în centrul municipiului Suceava, un individ cu un cuţit în mână ameninţa trecătorii, pe strada Ana Ipătescu.

Aşa suna un apel la 112 dat, sâmbătă după-amiază, în jurul orei 16:45, de către un trecător îngrozit de cele întâmplate.

În câteva minute, la faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie care i-a luat cuţitul scandalagiului, identificându-l în persoana unui anume Puiu Scolobiuc, în vârstă de 41 de ani, din comuna Ipoteşti.

„Bărbatul se afla în stare de ebrietate, avea un cuţit în mână şi ameninţa trecătorii”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Individul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de port ilegal de arme albe în locuri publice, fiind cercetat în stare de libertate.

Acelaşi individ are un dosar pe rolul instanţelor sucevene, fiind acuzat de vătămare corporală gravă, după ce, în ianuarie 2008, l-ar fi lovit în cap cu o lopată pe un văr de-al său, acesta din urmă rămânând cu handicapuri multiple: nu îşi mai poate mişca decât foarte greu mâinile şi picioarele, are mari dureri de cap şi momente când îşi pierde cunoştinţa, şi vorbeşte cu mare greutate, fără ca cei din jur să înţeleagă mare lucru.

„Era la cărat gunoiul cu vărul său de-al doilea, Puiu Scolobiuc, şi încă un paznic din sat. Lucrau în curte la Scolobiuc, care i-a tocmit să-i ajute. În una din seri, vărul său l-a adus în faţa porţii mele în căruţă şi l-a aruncat în şanţ. Avea capul distrus, era plin de sânge”, povestea reporterilor Monitorului, acum doi ani, mama victimei, Guţa Hladi, din satul Lisaura, comuna Ipoteşti.

Poliţiştii spun că l-au lăsat să plece acasă pe Scolobiuc, întrucât, potrivit legislaţiei, nu se impunerea reţinerea sau arestarea doar pentru că avea cuţit la el, iar în cazul dosarului pentru vătămare corporală gravă nu s-a dat încă nici o sentinţă de către judecători.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ameninţa trecătorii cu un cuţit în mână, în plină zi, în centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 4268 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 8 voturi
Ameninţa trecătorii cu un cuţit în mână, în plină zi, în centrul Sucevei3.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Justitie tampita !!!!! trimis de
(12 apr 2010, 12:03:48
Cum sa cercetezi in libertate un asemenea criminal. Astia din justitie sunt tampiti. Si mai si vor lefuri mari nu vad cat de malefici sunt pentru societatea noastra. Cred ca mai bine s-ar desfiinta institutiile de justitie din Romania ca si asa astia nu stiu sa condamne decat batrani de 70-80 de ani.
2.   Plm trimis de
(12 apr 2010, 15:32:06
Voiam sa fac o paralela intre cazu asta si cel a lui Voicu etc, dar mi-am bagat p**a. Oricum scriam degeaba.
3.   De neconceput trimis de
(12 apr 2010, 16:40:51
Probabil e nevoie ca acest individ recunoscut ca fiind recidivist (a mai facut puscarie pentru diferite hotii), sa omoare pe cineva. Ar fi pacat! Mai bine l-ar inchide cit mai este timp! E un pericol pentru satul Lisaura. Dar e foarte clar ca pe undeva se trag niste sfori. Sa speram ca inainte justitiei va face dreptate Dumnezeu.
4.   PAPUCDL trimis de
(12 apr 2010, 18:09:02
De mic copil, am fost crescut cu dragoste si credintza in Dumnezeu.Tind sa cred si eu, ca numai Dumnezeu va face dreptate. Dar bunicul meu avea o vorba: "Pana la Dumnezeu,sfintii iti scot ochii" Concluzia??? o trageti d-voasrta stimabili cititori...
5.   "Concluzii..." trimis de
(12 apr 2010, 21:27:19
Da' decat sa tragem noi concluzii ,nu mai bine ii tragem niste pumni in cap dobitocului aluia? Dupa care il lasam pe el sa traga concluzia .
6.   !!!! trimis de
(12 apr 2010, 22:52:48
e misto in romania de astazi sa fii infractor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei