Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 apr 2010 - Anul XV, nr. 83 (4374)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Veste bună

Mai puţine tragedii pe şosele, în primul trimestru din 2010

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Accidentele soldate cu răniţi grav sau cu morţi, în creştere continuă de câţiva ani de zile în judeţul Suceava, s-au redus de la debutul lui 2010, statisticile Serviciului de Poliţie Rutieră arătând scăderi semnificative atât în ceea ce priveşte numărul de evenimente rutiere, cât şi gravitatea acestora.

De la 1 ianuarie şi până ieri, pe drumurile publice din judeţul Suceava s-au înregistrat 30 de accidente rutiere grave, soldate cu 15 persoane decedate şi 52 rănite grav, în timp ce în aceeaşi perioadă a anului trecut au fost 50 de accidente grave, cu 21 de morţi şi 56 de răniţi grav.

Situaţia statistică ar fi putut fi şi mai bună în ceea ce priveşte numărul de victime dacă în perioada scursă de la debutul anului nu s-ar fi petrecut două accidente cu consecinţe deosebit de grave. Este vorba de tragedia din 5 martie, când patru tineri din satul Brăieşti, comuna Cornu Luncii, aflaţi într-un autoturism, au murit striviţi de un copac, pe DN 2E, la ieşirea din sat. Toată tragedia a plecat de la şoferul care conducea maşina, şi el decedat, care se afla în stare avansată de ebrietate şi circula cu viteză excesivă. A urmat, pe 23 martie, un accident soldat cu moartea a doi soţi şi rănirea gravă a încă trei persoane, după ce maşina în care se aflau aceştia a fost lovită de un tren, pe raza localităţii Dolheşti. Şi aici, totul e plecat de la inconştienţa conducătorului auto, care nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată.

Cât despre factorii care au dus la scăderea numărului de accidente, este greu de spus dacă aceştia există ori este doar o întâmplare, poliţiştii urmând a putea trage o concluzie abia la finele lui 2010 şi comparaţia cu întreg anul 2009.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai puţine tragedii pe şosele, în primul trimestru din 2010.
 Vizualizări articol: 959 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mai puţine tragedii pe şosele, în primul trimestru din 20105.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei