Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 apr 2010 - Anul XV, nr. 83 (4374)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Dăruieşte de la inimă la inimă”

Dulciuri, alimente, jucării, pentru copiii de la Centrul de Plasament „Speranţa”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „Euroactiv” Suceava a organizat, în preajma sărbătorilor pascale, acţiunea „Dăruieşte de la inimă la inimă”, dedicată  copiilor de la Centrul de Plasament „Speranţa” Suceava.

Elevi de la Şcoala „Miron Costin” Suceava, coordonaţi de profesoarele Raluca Alexa, (membru în Asociaţia „Euroactiv” şi consilierul educativ al unităţii de învăţământ), Camelia Alexandriuc şi Carmen Radu, au strâns dulciuri pentru toţi copiii de la Centrul de Plasament „Speranţa”. Pe lângă darurile pe care elevii de la Şcoala „Miron Costin” le-au oferit colegilor din centrul de plasament sucevean, ei le-au prezentat şi un scurt program artistic cu cântece specifice sărbătorilor pascale. Au evoluat elevii Ionuţ Paiu şi Artemis Neagu, din clasa a VII-a, de la Şcoala cu cl. I – VIII din Plopeni, coordonaţi de profesorul Mihai Greciuc, preşedintele Asociaţiei „Euroactiv”.

Miercuri, un alt grup de elevi de la Şcoala cu cl. I – VIII din Văratic - Salcea au făcut şi ei acelaşi gest umanitar, contribuind cu dulciuri, jucării, alimente şi hăinuţe pentru copiii de la Centrul de Plasament „Speranţa”. Acţiunea de miercuri a constat în prezentarea unei scenete de teatru, coordonată de profesoara Doina Altenberger, cu elevii clasei a V-a de la Şcoala din Văratic, iar elevul Andrei Popovici, din aceeaşi clasă, care a interpretat melodiile „Biserica Iubirii” şi „Suflete dragi”. Acţiunile au fost coordonate de profesoara Raluca Alexa, de la Şcoala cu cl. I – VIII „Miron Costin” Suceava, şi de profesorul Mihai Greciuc, de la şcolile din Plopeni şi Văratic, ambii membri fondatori ai Asociaţiei „Euroactiv” Suceava.

„Scopul acestei acţiuni a fost acela de a-i învăţa şi pe elevi să dăruiască de la inimă la inimă, să-i convingem şi pe ei să fie alături de semenii lor şi să fie alături de cei în suferinţă. Acţiunile au fost organizate cu ocazia sărbătorilor pascale şi pe această cale transmitem tuturor colaboratorilor şi sponsorilor mulţumiri”, a declarat profesorul Mihai Greciuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dulciuri, alimente, jucării, pentru copiii de la Centrul de Plasament „Speranţa”.
 Vizualizări articol: 885 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Dulciuri, alimente, jucării, pentru copiii de la Centrul de Plasament „Speranţa”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei