Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 mar 2010 - Anul XV, nr. 64 (4355)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Descoperire

Găsit mort în pădure, la aproape o lună după ce familia l-a dat dispărut

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost găsit mort, într-o zonă izolată de pădure, la aproape o lună de când familia l-a dat dispărut. Omul era îngheţat bocnă şi parţial acoperit cu zăpadă, din primele cercetări ale poliţiei rezultând că acesta a decedat la scurt timp după ce a fost văzut ultima oară de soţie, cadavrul fiind descoperit târziu, deoarece o bună perioadă de timp a fost sub nămeţi.

Pentru Pavel Viorel Paştina, domiciliat în comuna Boroaia, ziua fatidică pare să fi fost 20 februarie. Atunci, a avut o ceartă cu soţia în timp ce se deplasa spre casă şi la un moment dat a plecat de lângă nevastă, în direcţia opusă locuinţei. A fost ultima oară când a fost văzut în viaţă, în momentul dispariţiei fiind în stare de ebrietate. Membrii familiei au sperat ca acesta să ajungă în cele din urmă acasă, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. Pe 22 februarie, s-a cerut şi ajutorul poliţiei, Pavel Viorel Paştina fiind dat dispărut, iar fotografia şi semnalmentele sale au apărut în toată presa locală. Din păcate, speranţele familiei, că ar fi plecat din localitate, nu s-au confirmat, bărbatul fiind găsit la câţiva kilometri de locul unde dispăruse, la limita dintre judeţele Suceava şi Neamţ.

Poliţia precizează că trupul neînsufleţit a fost văzut de un localnic, în cursul zilei de marţi, fiind găsit la 11 metri de o cărare puţin folosită dintr-o zonă izolată, aflată în apropiere de Biserica Groşi.

După autopsie, nu s-au găsit urme de violenţă sau alte elemente care să creeze suspiciuni, fiind clar că bărbatul a căzut şi a murit îngheţat, ulterior fiind acoperit de zăpadă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Găsit mort în pădure, la aproape o lună după ce familia l-a dat dispărut.
 Vizualizări articol: 777 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Găsit mort în pădure, la aproape o lună după ce familia l-a dat dispărut4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei